AcasăInterviuSistemul de Sănătate din Olt este gestionat exclusiv politic

Sistemul de Sănătate din Olt este gestionat exclusiv politic

D-le președinte, în ultimul timp, în județul nostru, se vorbește despre lipsa unei adevărate Opoziții, capabile să stopeze abuzurile actualei puteri. Este PMP un partid de Opoziție adevărat sau doar un satelit – așa cum se vorbește – al actualului PSD?

Este în natura ființei umane, în natura democrației adevărate să existe Opoziție. Spre deosebire de fostele Opoziții, ajunse astăzi la cârmă, Partidul Mișcarea Populară nu urăște și nu disprețuiește pe nimeni. Noi vrem să trăim alături de oameni, alături de fericirea semenilor noștri, indiferent de orientarea lor politică. Nu vrem să trăim ca PSD și aliații săi din suferința celorlalți.

caruntu mE loc pentru toți în acest județ și în România. Pământul e generos cu noi, ne rabdă pe toți. Avem nevoie de umanitate, de simțăminte, de inteligență, de blândețe, de bunătate și, mai ales, de sănătate. Partidul Mișcarea Populară reprezintă dreptul nostru la optimism. A apărut din dorința noastră de a nu ceda în fața restaurației de tip comunist. PMP este singura Opoziție din Olt, în acest moment.

Care sunt, pe înțelesul tuturor, obiectivele generale ale acestei formațiuni?

Partidul Mișcarea Populară crede cu tărie în potențialul umanist al acestei țări, acela de a apăra democrația și valorile acesteia. Doar împreună vom reuși să-i obligăm să depună armele pe cei care astăzi calcă în picioare drepturile elementare la învățătură, la liberă exprimare, la viață, la sănătate.

Faptul că Mișcarea Populară este atât de violent atacată de către organele de propagandă ale actualei puteri politice, demonstrează că partidul nostru este viabil și are perspectivă. Noi suntem cei care astăzi le creăm insomnii puternicilor zilei, tuturor celor care și-au făcut din minciună și diversiune un fel de a face politică.

Ce ne puteți spune despre starea de sănătate a județului Olt, având în vedere dramele care s-au întâmplat în Spitalul Județean de Urgență Slatina?

Partidul Mișcarea Populară din Olt și de pretutindeni s-a născut ca să le arate românilor de cine sunt astăzi furați, mințiți înșelați, manevrați amăgiți, șantajați și jefuiți la drumul mare. Referindu-ne concret la starea sănătății din județul Olt și, mai ales, la situația din Spitalul Județean de Urgență Slatina, trebuie spus, fără menajamente, că practicile obscure și clientelare din acest sistem au devenit mai periculoase pentru pacienți decât chiar bolile de care aceștia suferă.

Sistemul de Sănătate din Olt este gestionat exclusiv politic de către partidul de guvernământ, cel care ține ilegal în funcție un manager ce a generat cea mai gravă criză din istoria acestui spital. Reforma Sistemului de Sănătate din Olt, ca și cea din țară, a fost împiedicată de politizarea excesivă, interesul față de individ, față de cetățean, fiind astfel călcat în picioare.

Ceea ce ne preocupă pe noi, reprezentanții Partidului Mișcarea Populară Olt, este să tragem un semnal de alarmă asupra indisciplinei financiare care sabotează actul medical, asupra disprețului cu care sunt tratați medicii valoroși și nealiniați politic din Spitalul Slatina, asupra stării de ilegalitate prin care este menținut în funcție managerul actual, asupra birocrației absurde care domnește în acest sistem, asupra lipsei unui management profesionist, asupra mentalității comuniste cu care este condus acest spital, mentalitate care accentuează haosul și degringolada.

Mai există morală în politică, d-le președinte?

Partidul Mișcarea Populară crede că politica adevărată conține o consistentă latură morală, care servește interesului general și nu doar interesului clientelar pe care-l practică actuala putere socialistă.

Profesionalismul, buna-credință, onestitatea și respectul față de valorile lumii civilizate – iată atributele celor care alcătuiesc astăzi Partidul Mișcarea Populară din Olt, alternativa de mâine a acestui județ și a României.

Dumitru SÂRGHIE


1 COMENTARIU

  1. Nu il aveti pe Ciocan la Casa de Sanatate? Nu provine din gasca aventurierilor de la PDL? de ce nu-l schimbati pe caprar?

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments