AcasăEvenimentSlatina – 43 de ani de la declararea ca Municipiu! Zilele Slatinei...

Slatina – 43 de ani de la declararea ca Municipiu! Zilele Slatinei – între 1 și 3 iulie!

La sfârșitul acestei săptămâni, Primăria Municipiului Slatina și Consiliul Local Slatina organizează, după doi ani de pauză, Zilele Municipiului Slatina. Evenimentul marchează împlinirea a 43 de ani de când localitatea Slatina a fost declarată municipiu. Astfel, în perioada 1-3 iulie a.c., în Parcul Tineretului, slătinenii se vor bucura, în fiecare seară, de concerte susținute de interpreți cunoscuți.

Vineri, 1 iulie, în intervalul orar 20:00-21:00, atmosfera va fi întreținută de un DJ; de la ora 21:00, timp de 45 de minute, pe scenă va urca Dorian Popa, urmat de Nick de la trupa N&D.

Sâmbătă, 2 iulie, începând cu ora 20:00, slătinenii se vor bucura de un recital al Trupei Alutus din Slatina. Seara se va încheia cu  concertele îndrăgiților artiști de muzică ușoară Raluka & Band și Horia Brenciu, împreună cu HB Orchestra.

Duminică, 2 iulie a.c., între orele 20:00 și 20:30, atmosfera din Parcul Tineretului va fi întreținută de DJ. În intervalul orar 20:30-21:15, Edward Sanda va susține un concert. Zilele municipiului Slatina se vor încheia cu concertul susținut de Sore.

Dragoș Sîrghie


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments