AcasăActualitate„SLATINA CITY RUN” – ediția a V-a! Au participat 350 de concurenți...

„SLATINA CITY RUN” – ediția a V-a! Au participat 350 de concurenți din mai multe localități ale țării

Duminică, 19 mai a.c., Slatina a găzduit cea de-a V-a ediție a competiției sportive „Slatina City Run”, la care au participat 350 de concurenți din mai multe localități ale țării. Organizat de Primăria Municipiului Slatina, concursul s-a desfășurat pe două probe, șase km cros și 18 km semimaraton.

„Suntem capitala sportului, din multe motive. Acum vorbim despre «Slatina City Run», am ajuns la cea de a cincea ediție, la care participă foarte mulți concurenți. Ne pare rău că nu am reușit să facem mai multe locuri, dar infrastructura orașului nu ne permite, deocamdată, să primim mai mulți concurenți. Toate locurile au fost ocupate, cu mult timp înainte. Este veselie, oamenii se simt bine, fac sport, sunt sănătoși. O să menținem această tradiție, an de an, vrem să extindem, pentru că avem foarte mulți oameni care vor să alerge. Încercăm să extindem această competiție, după ce vom termina toată infrastructura, cu investițiile Companiei de Apă, și apoi cu refacerea carosabilului, sper ca, de la anul, să putem primi mai mulți concurenți”, a declarat Emil Moț, primarul municipiului Slatina.

Proba de 6 km cros a fost câștigată de atletul craiovean Constantin Deaconescu, iar proba de 18 kilometri – de George Surlea, de la Clubul Sportiv Municipal Craiova.

Emil Moț, primarul municipiului Slatina, alături de Gigi Vîlceleanu, viceprimar al Slatinei, au înmânat medalii și diplome celor care s-au clasat pe primele locuri.

Rezultatele competiției sportive pot fi consultate pe site-ul Linia de Sosire, accesând linkul: https://liniadesosire.ro/rezultate/slatina-city-run-2024/.

Dragoș Sîrghie

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments