AcasăActualitateSlatina – lucrările de asfaltare a carosabilului pe Bulevardul Sf. Constantin Brâncoveanu,...

Slatina – lucrările de asfaltare a carosabilului pe Bulevardul Sf. Constantin Brâncoveanu, la final!

Emil Moț, primarul municipiului Slatina aduce la cunoștința opiniei publice finalizarea lucrărilor de asfaltare a carosabilului pe Bulevardul Sf. Constantin Brâncoveanu. De asemenea, acesta spune că lucrările de modernizare a Slatinei nu se termină, având în plan reamenajarea spațiilor verzi, amenajarea unei piste de biciclete, extinderea sistemului de iluminat public stradal.

„Ne aflăm într-un amplu proces de modernizare a orașului nostru. Astăzi, lucrările de asfaltare a carosabilului pe Bulevardul Sf. Constantin Brâncoveanu, la intrare în municipiul Slatina, după intervenția Companiei de Apă Olt, ce a vizat înlocuirea rețelei de apă și canalizare, au luat sfârșit. Astfel, intrarea în municipiul nostru este una la nivel European.

Cu toate acestea, angajamentul meu, în calitate de primar al municipiului Slatina, nu se oprește aici. Următoarea fază a proiectului vizează reamenajarea spațiilor verzi, amenajarea unei piste de biciclete, pentru a promova mijloacele de transport durabile, și extinderea sistemului de iluminat public stradal, pentru a spori siguranța, pe timp de noapte.

Continuăm să construim, împreună, Slatina!”, a declarat Emil Moț.

Dragoș Sîrghie

- Advertisment -

Most Popular