AcasăActualitateSlătinenii – așteptați pentru înscrieri la „Slatina Forest Race”

Slătinenii – așteptați pentru înscrieri la „Slatina Forest Race”

În data de 21 mai 2023, ora 11:00, Primăria Municipiului Slatina și Consiliul Local Slatina organizează concursul de biciclete „Slatina Forest Race”, în Pădurea Strehareți. Începând de ieri, 18 aprilie a.c., s-a dat startul înscrierilor pentru această competiție sportivă, accesând linkul https://racetime.ro/events/41/register.

Evenimentul se adresează oricărui ciclist, cu vârsta de minim 18 ani împliniți în momentul înscrierii, profesionist sau amator, care deține o bicicletă în stare tehnică bună și o stare de sănătate care să îi permită un minim de efort fizic susținut. Înscrierile online se vor face până la data de 19 mai inclusiv, iar cele din ziua concursului, se vor efectua, doar în limita locurilor disponibile.

Înscrierea și participarea la acest concurs nu presupune achitarea unei taxe. Câștigătorii vor fi premiați, pe categorii de vârstă, atât la masculin, cât și la feminin.

Numărul locurilor la concurs este limitat la 200 de participanți, iar în momentul în care această limită este atinsă, înscrierile vor fi închise. Participanților li se va oferi un kit de concurs, ce va cuprinde un tricou oficial și numărul de concurs.

Regulamentul competiției sportive „Slatina Forest Race” poate fi consultat accesând linkul http://www.primariaslatina.ro/…/dispozitii/h_60_280223.pdf, iar traseul competiției la http://www.primariaslatina.ro/…/traseu_forest_race.pdf.

Dragoș Sîrghie


RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments