AcasăPoliticaSolidar proiectului de unificare a forțelor politice din Olt, partidul PRO România-Olt...

Solidar proiectului de unificare a forțelor politice din Olt, partidul PRO România-Olt fuzionează cu PNL Olt!

• La Slatina, PNL va avea candidat propriu!

Sub „sceptrul”  deputatului Gigel Știrbu, PNL Olt a organizat, astăzi, o conferință de presă, care a avut, ca substanță ideatică, proiectul de unificare a forțelor politice din județul Olt, conceput de același Gigel Știrbu, noul președinte ales al PNL Olt.

Alături de domnia sa, s-au aflat cei doi piloni ai PNL Olt (Marian Vasile – primarul comunei Studina, și Daniel Tudor – primarul orașului Scornicești), prefectul Mario De Mezzo, care a lansat noi „torpile” electorale, dar și ex-liderii partidului Pro România – Olt, județean și municipal, domnii Tiberiu Pană și, respectiv, Vasile Popa.

Tiberiu Pană și-a exprimat speranța și convingerea că noua arhitectură politică a PNL Olt va reuși „să permită pași hotărâtori în reformarea politică și administrativă a acestui județ”. Au vorbit, de asemenea, primarii Vasile Marian și Daniel Tudor, care au pledat pentru introducerea în PNL Olt a unei „democrații consolidate”, pentru o reușită cât mai convingătoare la alegerile, care ne bat la fereastră și la „buzunare”. „Semnalele din teritoriu sunt pozitive”, a afirmat Daniel Tudor.

Cât privește ideea ca alianța PSD-PNL să cadă de acord asupra susținerii în comun a primarilor aflați deja în funcție (fie PSD, fie PNL), deputatul Știrbu a afirmat categoric: „La Slatina, PNL va avea candidat propriu!”

Dumitru Sîrghie

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments