Print this Post


  Sorin George Ciucu, candidat PNL Olt la Senat: Cred că proiectele prezentate de noi vor face diferența și PNL va câștiga clar alegerile din 6 decembrie

  D-le Ciucu, cu toate eforturile dvs., de a echilibra puterea politică în legendarul oraș Corabia, PSD rămâne atotputernic. Replica poate veni acum la aceste alegeri parlamentare. Ce localități aveți în subordine și cum v-ați pregătit pentru această bătălie care poate să trimită PSD, pentru un timp îndelungat, în opoziție?

  Așa a fost să fie. Eu am făcut tot ce a ținut de mine pentru a câștiga alegerile locale din 27 septembrie. Rezultatul de 35% pe care l-am obținut nu a fost suficient pentru a câștiga. Am în responsabilitate orașul Corabia și comunele Ianca, Grojdibodu, Gura Padinii, Orlea, Gârcov, Giuvărăști, Izbiceni, Tia Mare, Cilieni, Brastavățu, Vișina și Vișina Nouă.

  Campania pentru alegerile Parlamentare ce vor avea loc în 6 decembrie este una puțin atipică, din cauza pandemiei de Coronavirus. Am reușit să distribuim materialele de campanie, ne-am implicat mai mult pe partea de online, pe rețelele de socializare. Nu am putut să facem acel tip de campanie, în care mergeam în număr mare din ușă în ușă și stăteam de vorbă cu toți alegatorii. Avem reprezentare în fiecare dintre localitățile amintite de mine mai sus, birouri locale funcționale și aleși locali în fiecare localitate. Oameni care sunt implicați pentru PNL, așa cum o fac unii dintre ei de ani buni de zile.

  Care este, în general, „arma” principală a liberalilor, în această ofensivă?

  Nu există o „armă” anume, noi stăm de vorbă cu oamenii, le arătam ce a reușit Guvernul PNL să realizeze într-un an de zile de când conduce România. Le-am propus oamenilor proiecte necesare pentru zona noastră. Spre exemplu, unul dintre proiectele mele ca parlamentar va fi o lege care să reabiliteze sistemele de irigații din România, pentru că în zona noastră se află sistemul Sadova-Corabia, care este al doilea ca mărime din România și este foarte important pentru dezvoltarea zonei de sud, mai exact Lunca Dunării.

  Totodată, în acest proiect intră și subvenționarea, în totalitate, a apei pentru irigații. Fermierii din zona noastră au mare nevoie de apă pentru irigarea culturilor. Nu e normal ca în secolul XXI să se roage la Dumnezeu pentru ploaie. Cred că proiectele prezentate de noi și faptul că am reușit ca mesajul nostru să ajungă la cât mai mulți oameni vor face diferența și PNL va câștiga clar alegerile din 6 decembrie.

  Vedeți o guvernare PNL-USR-PMP?

  E clar că va fi o Guvernare de dreapta. Nu știu dacă va fi PNL-PMP-USR, dar știu sigur că PNL va guverna țara pentru patru ani. Indiferent cu cine vom intra la guvernare, PNL va dezvolta România. Asta știu sigur…

  Ce mesaj aveți către electoratul din Olt?

  Mesajul către alegatori este să vină cu toții la vot, să facă abstracție de vremea care va fi și de alte situații pentru care nu ar veni la vot. Îmi doresc ca fiecare cetățean să voteze, să nu mai decidă 25% din alegatori pentru noi toți.

  Dumitru Sârghie

  Comandat de:  PNL, Filiala Olt. Cod mandatar 11200025,  executat de SC OBSERVATOR SRL

   

   

  Permanent link to this article: https://linia1.ro/sorin-george-ciucu-candidat-pnl-olt-la-camera-deputatilor-cred-ca-proiectele-prezentate-de-noi-vor-face-diferenta-si-pnl-va-castiga-clar-alegerile-din-6-decembrie/