AcasăActualitateSpitalul Județean de Urgență Slatina – apel către toți cei care doresc...

Spitalul Județean de Urgență Slatina – apel către toți cei care doresc să vină în ajutorul pacienților care au nevoie de transfuzii sanguine

Echipa managerială și corpul medical al Spitalului Județean de Urgență Slatina fac un apel către toți cei care doresc să vină în ajutorul pacienților care au nevoie de transfuzii sanguine. În acest scop, cei interesați sunt rugați să se prezinte la Centrul de Transfuzii Sanguine Slatina din strada Ecaterina Teodoroiu nr.28, de luni până vineri, între orele 8:00-12:00.

„În ultima lună, Spitalul Județean de Urgență Slatina s-a confruntat cu o nevoie acută de sânge, numeroși pacienți internați în secțiile oncologie, ortopedie, terapie intensivă etc., necesitând transfuzii sanguine. Lipsa de sânge este unul dintre obstacolele pe care pacienții oncologici, hematologici și cei propuși pentru intervenții chirurgicale majore, în special ortopedice, le întâmpină, atunci când trebuie să continue tratamentul specific.

De multe ori, managementul terapeutic al pacientului este temporizat din cauza valorilor modificate ale analizelor sanguine, astfel că, nu de puține ori, un pacient are nevoie de transfuzie de sânge, pentru a putea iniția sau continua tratamentul de specialitate”, a declarat Angela Nicolae, manager SJU Slatina.

Dragoș Sîrghie

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments