AcasăActualitateSpitalul Slatina a obținut acreditarea! Spitalul de Psihiatrie Cronici Schitu Greci a...

Spitalul Slatina a obținut acreditarea! Spitalul de Psihiatrie Cronici Schitu Greci a primit avizul pentru înființarea a două noi secții!

Marius Oprescu, președintele Consiliului Județean Olt, a anunțat faptul că Spitalul Județean de Urgență Slatina a obținut acreditarea, confirmându-și standardele de calitate și siguranță, în îngrijirea pacienților și îmbunătățirea continuă a serviciilor medicale.

În același timp, Spitalul de Psihiatrie Cronici Schitu Greci a primit avizul Ministerului Sănătății pentru înființarea a două noi secții de specialitate: Geronto-Psihiatrie și Adicții, extinzând astfel gama de servicii oferite pacienților. Noua secție de Geronto-Psihiatrie va oferi îngrijiri specializate, pentru persoanele vârstnice, cu demențe și Alzheimer, iar secția de Adicții va trata dependențele (toxicomanie, alcool, droguri), asigurând suport și terapii dedicate.

Consiliului Județean Olt a investit peste un milion de euro, în pavilionul în care vor funcționa cele două noi secții. S-a investit în infrastructură medicală de înaltă calitate, sporind astfel capacitatea și calitatea serviciilor oferite comunității.

„Sunt două vești bune, pentru sănătatea județului Olt, pentru care adresez mulțumiri și felicitări corpului medical și echipelor manageriale ale celor două unități sanitare, pentru angajamentul și implicarea în îmbunătățirea sănătății comunității și pentru asigurarea unei îngrijiri medicale de calitate superioară. Investiția în Sănătate rămâne un obiectiv major al administrației noastre, iar aceste noi realizări marchează un pas important, în direcția îndeplinirii țintelor pe care ni le dorim, pentru județul Olt”, a declarat Marius Oprescu.

Dragoș Sîrghie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments