AcasăActualitateSportivii și antrenorii performanți – premiați de către Consiliul Județean Olt

Sportivii și antrenorii performanți – premiați de către Consiliul Județean Olt

Consiliul Județean Olt a organizat marți, 28 februarie 2023, festivitatea de premiere a sportivilor și antrenorilor din județul Olt. Evenimentul a devenit deja o tradiție în a premia sportivii și anteriorii care reușesc performanța de a se clasifica în topul ierarhiilor la Campionatele Naționale, Balcanice și Europene, reușind, împreună, să promoveze județul Olt, prin prisma rezultatelor obținute.

105 sportivi și 27 de antrenori au urcat pe scenă,  în cadrul evenimentului care s-a desfășurat la Palatul Copiilor „Adrian Băran” din Slatina, iar valoarea totală a premiilor s-a ridicat la suma de 121.000 lei.

Marius Oprescu, președintele Consiliului Județean Olt, i-a felicitat pe sportivii și antrenorii acestora, asigurându-i că astfel de evenimente vor avea loc, în fiecare an:

„Sunt bucuros că ne întâlnim, astăzi, pentru a premia performanța sportivă și de faptul că avem, în sală, atât campioni balcanici sau europeni, dar și campioni naționali, antrenori, care duc pe culmile succesului tineri extraordinari, cărora li se insuflă pasiunea pentru sport.

Astăzi, este despre viitor, performanță, echipă și am creat acest eveniment pentru a celebra munca și rezultatele sportivilor noștri, care luptă pentru tricolor și pentru județul nostru.

De aceea, suntem datori să încurajăm, să răsplătim și să susținem performanța obținută, în toate domeniile. Astăzi, este rândul sportului, unde se transpiră mult, unde se dedică foarte mult timp, în care se fac sacrificii și fizice și financiare.

Ca să fii un mare campion, trebuie să muncești mult și să crezi că ești cel mai bun, iar eu sunt onorat că am reușit să-i aducem pe cei mai buni astăzi, aici.

Felicitări, să aveți un an plin de rezultate excepționale și, așa cum spun în fiecare an, îmi doresc ca această sală să devină neîncăpătoare datorită rezultatelor dumneavoastră!”

Dragoș Sîrghie

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments