AcasăActualitateȘtefan Văduva, inițiativă lăudabilă

Ștefan Văduva, inițiativă lăudabilă

Cu câteva zile înainte de Ziua Internațională a Copilului, mai precis joi, 28   Ștefan Văduva (membru al Comitetului Local Executiv al PNL Slatina), alături de un grup de seniori, au organizat o zi cu totul și cu totul specială pentru copiii de pe străzile Gladiolei Și Salcâmului.

Fostul Șef al Poliției Rutiere Olt, împreună cu seniorii de pe străzile sus menționate, a împărțit pachete cu dulciuri copiilor, oferindu-le totodată și un spectacol artistic susținut de trupa de artiști Dodolino. De asemenea, micuții s-au transformat instantaneu în personajul preferat din desenele animate, cu ajutorul unor tineri artiști în face painting.

vaduva actiune2Se cuvine să-i amintim aici și pe ceilalți seniori care au participat la această acțiune, care ar trebui să fie un exemplu de urmat. Aceștia sunt: Niță Valentin Ion, Turcu Teodor, Matei Laurenția, Stănilă Constantin, Stănilă Ana, Nica Cristian Florin, Nica Elena Ramona, Ciolan Ion, Constantin Cristian Bebe, Dascălu Gabriel Elvis, Chiriac Marius Gabriel, Alexandru Ion, Andronache Laurențiu, Bocai Gina, Burcă Viorel și Florescu Mihaela.

vaduva actiune 4„A fost o onoare pentru noi, cei câțiva seniori din zonă, să oferim atâta bucurie copiilor participanți. Am împărțit aproximativ 100 de pachete cu dulciuri, pe lângă sesiunea de pictură pe față și spectacolul ținut de cei de la Dodolino.. Este o primă acțiune de acest fel a seniorilor din cartierul nostru, dar nu și ultima. Le mulțumesc tuturor pentru implicare, le urez «La Mulți Ani!» copiilor și le mulțumesc pentru toată dragostea cu care am fost primiți! ”, a declarat inițiatorul acțiunii, Ștefan Văduva.

Ionuț DUMITRESCU

vaduva actiune 3


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments