AcasăActualitateStelele Olteniei

Stelele Olteniei

500 de copii, interpreți de muzică ușoară și formații de dansuri moderne, din județele Olt, Alba, Argeș, Bacău, Buzău, Călărași, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Giurgiu, Gorj, Mehedinți, Timișoara, Vâlcea, Vaslui și din București, vor participa, în acest week-end, la cea de-a VIII-a ediție a Concursului Național de Muzică Ușoară și Dans Modern pentru copii „Stelele Olteniei”. Evenimentul este organizat de Palatul Copiilor „Adrian Băran” Slatina, cu sprijinul Primăriei Municipiului Slatina, în colaborare cu Școala Populară de Arte și Meserii Slatina,

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Olt, Centrul Cultural „Eugen Ionescu” Slatina, Casa de Cultură a Tineretului Slatina, CNA „Carol I” Slatina și CT „Alexe Marin” Slatina. Concursul se desfășoară sub egida Inspectoratului Școlar al Județului Olt, aprobat de Ministerul Educației Naționale.

Deschiderea oficială și prima parte a concursului va avea loc mâine, 24 octombrie 2014, pe scena Casei de Cultură a Tineretului, începând cu ora 18.00. În cea de-a doua zi a concursului, organizatorii au pregătit o paradă pe traseul Magazinul Winmarkt – Casa de Cultură a Tineretului, continuând cu un spectacolul concurs, secțiunea dans modern – în sala de spectacole a Casei de Cultură a Tineretului și secțiunea Muzică ușoară – la Centrul Cultural „Eugen Ionescu” Slatina.

Festivitatea de premiere și Gala laureaților va avea loc sâmbătă, ora 18.00, la Casa de Cultură a Tineretului, unde vor fi  decernate cupe, medalii și premii: Marele Premiu, premii de participare, de popularitate, de excelență, pentru arta spectacolului, precum și premiul special al juriului.

Duminică, 26 octombrie a.c., delegațiile vor vizita edificii culturale din județul Olt.

Ionuț Dumitrescu

- Advertisment -

Most Popular