AcasăActualitateStoenești. Ștefan Văduva și Dorina Geagână au oferit cadouri celor care poartă...

Stoenești. Ștefan Văduva și Dorina Geagână au oferit cadouri celor care poartă numele de Mihail sau Gavril

23 de persoane din Stoenești care și-au serbat ziua onomastică duminică, 8 noiembrie, de Sfinții Mihail de Gavril, au fost felicitați, cu această ocazie, de Ștefan Văduva – președinte PNL Stoenești și Dorina Geagână – candidat PNL la Primăria Stoenești. Acțiunea a fost organizată prin Grupul de Inițiativă „Respect Seniorilor din Stoenești”, grup ce a luat ființă în luna octombrie, prin implicarea directă a lui Ștefan Văduva.

geagana 3Au fost identificate 23 de persoane, dintre care 17 bărbați și 6 femei, cărora le-au fost oferite câte o felicitare religioasă, cu urări de sănătate, din partea Grupului, câte o sticlă cu vin – în cazul bărbaților, o cutie cu bomboane de ciocolată – în cazul femeilor, câte-o eșarfă și, nu în ultimul rând, câte-o vază cu flori.

„Am fost foarte bine primiți de către oamenii din comunitatea noastră, creându-se o emulație specială. Am fost sensibilizat de una dintre consătenele mele, care chiar a început să plângă, din cauza problemelor pe care le are, dar și pentru faptul că a fost impresionată că cineva s-a gândit la ea, să-i ureze «La mulți ani!».

geagana vaduva 5În timpul acțiunii, în stradă, oamenii strigau «Jos cei care creează discordie!». Noi creăm concordie, nu discordie. Acesta este rolul politicianului, să creeze concordie, nu să bage zâzanie. Astea sunt adevăratele drame ale societății noastre, nu certurile și  interesele pentru putere. Drept urmare, oamenii care fac politică ar trebui să lase zâzania, să facă un consens și să lucreze în interesul celor ce i-au ales, să lucreze cu oameni și pentru oameni! Haideți să renunțăm la ură și dușmănie și să vedem și latura frumoasă a lucrurilor care ne înconjoară!”, a declarat Ștefan Văduva.

Ionuț DUMITRESCU

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments