AcasăActualitateStrategie Integrată de Dezvoltare Urbană 2021‐2027 a Municipiului Slatina

Strategie Integrată de Dezvoltare Urbană 2021‐2027 a Municipiului Slatina

În perioada actuală, Municipiul Slatina este în procesul de elaborare a Strategiei Integrate de Dezvoltare Urbană 2021‐2027 a Municipiului Slatina. În acest sens, Primăria Municipiului Slatina pune la dispoziția locuitorilor, un chestionar, care să reflecte nevoile și gradul de mulțumire al cetățenilor municipiului privind condițiile existente, precum și prioritățile de dezvoltare viitoare.

Documentul strategic are rolul de a reflecta viziunea, obiectivele strategice și direcțiile sectoriale de dezvoltare ale municipiului, prin implicarea factorilor de decizie, a oamenilor de afaceri și populației din municipiu, pentru stabilirea unui consens în ceea ce privește viitorul municipiului Slatina, precum și pentru a stabili prioritățile și criteriile pentru absorbția de fonduri comunitare alocate pentru perioada de programare 2021-2027.

Chestionarul poate fi completat accesând https://forms.gle/LoJaaHuKCV8QdAU76, și va ajuta la colectarea celor mai valoroase informații pentru redactarea Strategiei de Dezvoltare Urbană a Municipiului Slatina.

Dragoș Sîrghie


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments