Print this Post


  Studenți ai Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” – în stagiu de practică, la Jandarmeria Olt

  În perioada 15 februarie – 14 martie a.c., opt studenți de la Academia de Poliție „A.I. Cuza” București desfășoară, la Jandarmeria Olt, un stagiu de practică prevăzut în programa de învățământ.

  La acest stagiu, participă studenți din anul I, II și III de studiu, activitățile debutând cu un program de acomodare cu specificul și misiunile executate de Inspectoratul de Jandarmi Județean Olt.

  Studenții au fost repartizați în cadrul structurilor de ordine și siguranță publică,  pază și protecție instituțională, respectiv structura de Juridic, având posibilitatea să își transpună, în practică, noțiunile teoretice dobândite în timpul orelor de curs.

  Pe întreaga perioadă a stagiului de practică, studenții sunt îndrumați de tutori ofițeri jandarmi cu experiență în activitatea profesională, acordându-se o atenție deosebită caracterului formativ și complementar al practicii.

  Dragoș Sîrghie

  Permanent link to this article: https://linia1.ro/studenti-ai-academiei-de-politie-alexandru-ioan-cuza-in-stagiu-de-practica-la-jandarmeria-olt/

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *