AcasăInterviuSunt adepta stilului minimalist și laconic!

Sunt adepta stilului minimalist și laconic!

Andreea Gușe înseamnă feminitate, cel mai prețios har cu care poate fi înzestrată o femeie. Puterea ei este exprimată prin rafinament, prin iubire, prin grija pentru animale, prin  pasiunea pentru cărți. Andreea nu sfidează legile firii, dar știe să se impună în această lume, aparent, controlată de bărbați. Bucuria de a munci și responsabilitatea de a fi impecabilă evidențiază caracterul ei disciplinat. Are 28 de ani, prezintă o emisiune în direct la Prima TV Slatina, marea ei pasiune fiind jurnalismul. Dar astăzi vorbim cu ea despre modă.

Fata de pe sticlă și-a definit propriul stil feminin, purtând orice ținută cu multă încredere și cu un zâmbet cuceritor. Vă invităm să admirați ținutele purtate de jurnalistă, dar și să descoperiți, din discuția cu Andreea, ce semnificație au pentru ea hainele.

andreea guse 616 1E important pentru tine felul în care arăți? De ce?

Cred că cel mai important pentru o femeie este să aibă încredere în sine. Atunci când te uiți în oglindă și îți place ce vezi, și energia pe care o emani e alta, și zâmbetul e mai natural, și ziua mai bună. Dar toate astea vin din interior, așa că trebuie să avem grijă să ne șlefuim și un suflet frumos.

Ai optat mereu pentru ținute sexy sau s-a schimbat ceva în atitudinea ta și ai început să preferi un altfel de stil?

Nu am optat niciodată pentru ținute foarte sexy! Feminine – da! În ultimii ani, fustele și rochiile mele au devenit un pic mai lungi, dar și mai elegante.

Cum definești astăzi stilul tău? Ce găsim în garderoba ta?

Ador rochiile creion, care pun în evidență silueta, cămășile din voal și dantelă. Zi de zi însă, cred că stilul smart casual mă definește. Cămăși, blugi, sacouri, pantofi stiletto. Sunt adepta pieselor minimaliste, cu linii clare și care nu încarcă ținuta.

andreea guse rochie rosieO rochie potrivită poate cuceri inima unui bărbat?

Cred că o femeie în rochie roșie nu poate trece neobservată. Dacă îi mai și accentuează talia, reușita e aproape garantată. Spun „aproape”, pentru că până la urmă nu totul depinde de rochie.

De la cine ai învățat să îți alegi corect hainele, pentru silueta și personalitatea ta?

N-am apelat niciodată la specialiști. Și la shopping îmi place să merg singură, pentru că știu cel mai bine ce mi se potrivește și în ce mă simt confortabil. Pentru inspirație, însă, mai răsfoiesc reviste de modă, mai trag câte un ochi pe fashion-bloguri. Îmi place să știu ce-i în vogă, dar prefer mai mult piesele versatile, care nu se demodează.

La ce piesă vestimentară n-ai fi dispusă să renunți niciodată?

La micuța rochie neagră care te salvează mereu. Am câteva acasă și oricum nu pot rezista tentației, dacă văd una care îmi face cu ochiul.

Știu foarte multă lume care preferă shoppingul online sau shoppingul de peste hotare. Tu unde faci shopping?

Fac shopping atunci când îmi place ceva, nu mă prea pornesc prin magazine după un lucru anume. Cumpăr și online. Pentru emisiunile în care apar, apelez cu încredere la buna mea prietenă, Valeria Mihai, care îmi pune la dispoziție ținutele Miss Grey. În rest, cam totul iau atunci când merg în vacanțe în afară. Diversitatea e mai mare și dispoziția de cumpărături e alta.

andreea guse 616 2Ești om de televiziune, dar ai început cu presa scrisă. Odată cu această trecere de la ziar la TV, cum s-a schimbat viața ta? A afectat asta și alegerilor tale vestimentare?

Nu știu dacă s-a schimbat stilul vestimentar anume, de când am trecut la TV. Faptul că ești la ziar nu înseamnă că stai ascunsă și nu te vede nimeni. Mereu mi-a plăcut să fiu cochetă și să am un aspect îngrijit. Ce pot să spun cu siguranță însă e că acum am mai multă grijă de tenul și de părul meu, care zilnic sunt încărcate cu produse cosmetice.

După tine, contează cum arată un jurnalist? De ce?

În meseria noastră nu trebuie să faci eforturi considerabile ca să arăți bine. Un look cât mai natural și ținute simple, clasice, te scot din orice situație. Se întâmplă că dimineața, când mergi la muncă, să nu știi unde ajungi peste zi. Tocmai din acest motiv trebuie să îmbraci ceva care să arate adecvat pentru orice situație.

Stilul tău vestimentar de la TV diferă de cel purtat în public?

La serviciu nu pot purta unele rochii sau anumite piese vestimentare ce pur și simplu nu sunt compatibile cu acest job. Așadar, la TV mă îmbrac altfel decât în public.

andreea guse 616 5andreea guse 616 4Cât de des îți reușește să te îmbraci „ca la carte” la serviciu?

Asta îmi reușește în funcție de dispoziție, filmări și timpul de afară. Munca pe teren dictează regulile. Eu totuși ador să arăt „ca la carte”, să port ținute elegante și să mă simt feminină.

Care sunt greșelile vestimentare pe care le fac majoritatea femeilor de la noi din Slatina? Care este sfatul tău pentru toate femeile ?

Uneori, când sunt prea exigentă, mă gândesc că fiecare se îmbracă așa cum vrea și cum se simte bine. Important este ca haina să fie curată și să nu sară-n ochi decât dacă o face în sensul frumos al cuvântului.  Totuși mi-ar plăcea dacă n-aș mai vedea atâta sclipici, culori neon, colanți pe post de pantaloni, fuste prea scurte. Femeile de la noi sunt frumoase prin definiție, păcat că uneori își știrbesc singure trăsăturile cu care au fost înzestrate.

Despre greșeli cu stil, exagerări cu asortarea articolelor vestimentare ne va vorbi o dată pe lună Cristian Lascu în emisiunea „De vorba cu Andreea”, de la Prima TV Slatina.

Ce accesorii sunt indispensabile pentru o ținută masculină completă?

Din garderoba unui bărbat, care pune preț pe aspectul său exterior, nu trebuie să lipsească pantofii clasici, cravata, centura și ceasul. Mai bine mai puține, dar de calitate. În general, sunt adepta stilului minimalist și laconic.

Dumitru Sârghie

1 COMENTARIU

  1. Domnule Sarghie cand ati facut ultimul control oftalmologic,stati bine cu vederea?

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular