AcasăActualitateSunt puternic afectat și îndurerat de tragedia care a zguduit comunitatea locală...

Sunt puternic afectat și îndurerat de tragedia care a zguduit comunitatea locală din Crevedia!, a declarat Ion Doldurea

„Sunt puternic afectat și îndurerat de tragedia care a zguduit comunitatea locală din Crevedia și transmit întreaga mea compasiune familiilor greu încercate, celor care au rude sau prieteni, pe patul de spital, și cetățenilor care au avut de suferit, de pe urma deflagrației.
De asemenea, transmit sănătate și putere celor care sunt, în acest moment, pe paturile spitalelor și luptă pentru recuperare.
Am constatat că una dintre declarațiile pe care le-am acordat ieri unui reporter, sub imperiul emoțiilor și devastat de vestea primită, a fost interpretată și exploatată, altfel decât cum am vrut să transmit.
Nu am nicio scuză, dar vreau să le spun tuturor că regret profund că, în spațiul public, a fost indusă ideea că aș fi nepăsător față de efortul și sacrificiul pompierilor și forțelor de ordine implicate, într-o astfel de situație.
La momentul acelei discuții cu jurnalista, pe baza informațiilor lapidare pe care le aveam, m-am referit, pe de o parte, la angajați ai firmei, victime ale deflagrației, și pe de altă parte, la  pompieri, ca profesioniști aflați într-o operațiune în care își asumă riscuri.
Raportat la situația de fapt, responsabilitatea efectuării manevrelor la fața locului pentru stingerea incendiilor aparține pompierilor, motiv pentru care m-am exprimat folosind expresia «e problema lor».
Ca om, evident că sunt devastat de ideea că mulți pompieri au fost răniți și alți oameni au suferit ca urmare a acestui incendiu, repet, un accident.
Vreau să fie foarte clar că, pentru mine, ca om, pompierii români sunt eroi care știu că își riscă viața, zi de zi, și pot suferi răni grave, fiind pregătiți, în orice moment, de sacrificiul suprem.
Având în vedere situația creată, deși nu am și nu am avut niciodată vreo implicare în societatea comercială unde s-a întâmplat tragicul eveniment, dar fiind vorba de un membru al familiei mele, pentru a nu exista niciun alt fel de interpretare, am luat decizia de a mă suspenda din calitatea de membru al PSD și, implicit, din orice altă funcție politică deținută.

Ion Doldurea


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments