AcasăAdministrațieTârg de mărțișoare – la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 4 Slatina

Târg de mărțișoare – la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 4 Slatina

Marți, în ultima zi a lunii februarie, Grădinița cu Program Prelungit Nr.4 din Slatina și-a deschis larg porțile, organizând un târg de mărțișoare. Inedit este faptul că mărțișoarele, cele care vestesc venirea primăverii, au fost confecționate de către copii și doamnele educatoare.

Târgul s-a bucurat de mare afluență de copii și părinți, în căutarea celui mai frumos mărțișor. Iată că acest eveniment are și o componentă socială, o mare parte din bani strânși din vânzarea mărțișoarelor, meșterite cu dragoste de către copiii și cadrele didactice, vor ajunge la o familie greu încercată în aceste zile, o familie cu șapte copii din comuna Pârșcoveni. O mică parte din bănuții strânși vor fi folosiți pentru amenajarea curții grădiniței…

Trebuie amintit faptul că acest proiect a fost derulat sub îndrumarea doamnei director Simona Bădescu, alături de cadrele didactice: Loredana Cheroiu, Mădălina Mitran, Cristina Dascălu, Rodica Albu, Felicia Tudor, Mădălina Rasol, Elena Bărbulescu, Maria Niculae, Iulia Jitianu, Marina Balta, Anișoara Dincă, Lisandrina Streche.

Dragoș Sîrghie

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments