AcasăPoliticaTeiu Păunescu a plecat după ce Dan Diaconescu a stins lumina

Teiu Păunescu a plecat după ce Dan Diaconescu a stins lumina

Îl cunoaștem pe Teiu Păunescu din perioada post-revoluționară, în care mijeau zorile democrației. De atunci și până astăzi, despre domnia-sa, s-au scris multe minciuni și destule adevăruri…

I s-au înfierat și greșelile, dar i s-au adus în prim-plan și faptele bune. A fost aplaudat și contestat deopotrivă. N-a avut niciodată probleme deosebite cu legile statului, iar ca parlamentar, în trei legislaturi, n-a lăsat în urma sa fapte urâte, așa cum au lăsat alți confrați de-ai săi în ale politicului. Nu a fost un politician perfect, așa cum nimeni nu este pe acest pământ.

teiu paunescu 601Un singur lucru nu i s-a putut niciodată reproșa lui Teiu Păunescu: LOIALITATEA! Cât a fost pedeserist, s-a comportat, în tot și în toate, în sensul partidului care l-a promovat. Când, după ani și ani, a revenit în politică, la PPDD, a fost mai pepededist decât Dan Diaconescu, făuritorul acestei rotunde și gogonate minciuni care s-a chemat PPDD.

Parcă-l vedem pe Teiu Păunescu cum încerca să ne convingă de marile „adevăruri” rostite de Dan Diaconescu, parcă-l vedem cum propovăduia „religia” celui care spune tuturor credulilor din România că mănâncă – pe bandă rulantă – ciocoi pe pâine.

Eu nu cred că în județul Olt a fost vreun pepededist care să creadă în acest partid mai tare decât Teiu Păunescu. A crezut, în naivitatea sa, cu toată ființa în acest Speedy Gonzales fără dinți, Dan Diaconescu.

Din păcate, primul și cel mai mare trădător al PP DD a fost și rămâne Dan Diaconescu. Teiu și-a slujit „stăpânul” și partidul, până ce, în PP DD, Dan Diaconescu a stins lumina și s-a vândut, pe două parale, tocmai ciocoilor, pe care, altădată, îl înfiera cu mânie proletară.

A-l acuza pe Teiu Păunescu de traseism e o impietate. Faptul că a plecat la UNPR derivă din comportamentul  duplicitar, clientelar și parșiv prin care se manifestă Dan Diaconescu și cei câțiva lingăi care au rămas pe lângă el…

Întrebarea noastră finală e: cum mai poate deputatul Mitel Niculescu, care e un băiat curățel și simpatic, să-i mai amiroase flatulențele acestui măscărici național, care n-a produs în viața lui decât mătreață?

Dumitru Sârghie


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments