AcasăActualitateTeiu Păunescu – fidel până la capăt lui Dan Diaconescu

Teiu Păunescu – fidel până la capăt lui Dan Diaconescu

După trecerea în masă a parlamentarilor PP-DD în PSD, mass-media locală și națională au spus că senatorul de Olt Teiu Păunescu va fi următorul „evadat” din partidul lui Dan Diaconescu. Iată că speculațiile nu s-au materializat, Teiu Păunescu rămânând alături de partidul și de oamenii care l-au ajutat să ocupe funcția de demnitar. „S-a speculat foarte mult că voi părăsi și eu partidul. Nu o voi face, pentru că am o datorie morală față de electoratul care m-a votat și-mi voi duce mandatul până la capăt. Măcar atât putem face pentru Dan Diaconescu, pentru că brandul «Dan Diaconescu» ne-a făcut ceea ce suntem astăzi”, a declarat Teiu Păunescu.

teiu paunescuSenatorul de Olt este de părere că au mai rămas doar trei parlamentari PP-DD, din 21 câți erau, în 2012, la începutul mandatului, deoarece cei care au plecat au uitat că Dan Diaconescu a alergat pentru ei, a cheltuit bani, timp și energie ca ei să ajungă senatori sau deputați. Totodată, celor trei rămași le este foarte greu, deoarece nu sunt băgați în seamă, nu sunt ascultați de colegii lor din Parlamentul României: „Este greu pentru noi să vedem că mai suntem doar trei parlamentari. Ca să ne ia cineva în seamă, ca să avem dreptul la cuvânt, în Senat, trebuie să ne impunem cumva!”

Chiar dacă PP-DD a pierdut oameni din Parlamentul României, senatorul de Olt speră că, la alegerile europarlamentare, românii îl vor vota pe Dan Diaconescu, pentru a ieși cap de listă: „Dan Diaconescu este un om care i-a ajutat foarte mult pe români. PP-DD nu face ca Victor Ponta, care-și pune pe listă soția și socrul”.

Alături de oameni

Teiu Păunescu este un senator care ține legătura cu toți primarii din colegiul pe care-l reprezintă, indiferent de culoarea lor politică. „Încerc, pe cât este posibil, să-i ajut în accesarea fondurilor europene sau în elaborarea de proiecte”, a spus senatorul.

Având în vedere că este la București trei zile pe săptămână, senatorul participă, cât de des poate, la ședințele Consiliilor Locale ale primăriilor din Colegiul 2 Senat, pentru a lua pulsul populației, pentru a vedea care sunt cele mai stringente probleme ale oamenilor. „Discut cu consilieri locali, cu primarii, cu viceprimarii, schimbăm idei, sfaturi ca, mai apoi, atâta cât pot din banca Opoziției, problemele comunității să le transform în amendamente”, a precizat Teiu Păunescu.

Dragoș SÎRGHIE


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments