AcasăEvenimentTinerii social democrați din Olt au sărbătorit iubirea sub deviza „De Dragobete,...

Tinerii social democrați din Olt au sărbătorit iubirea sub deviza „De Dragobete, iubește românește”!

Cupluri din Slatina, Caracal, Scornicești și Corabia au sărbătorit iubirea alături de tinerii social-democrați din județul Olt. Evenimentele, sub motto-ul „De Dragobete, iubește românește”, au avut loc vineri, 24 februarie 2023.

„Și în acest an, păstrând tradiția, am organizat evenimente inedite, pentru a celebra sărbătoarea iubirii, Dragobetele! Am sărbătorit unul dintre cele mai tandre momente ale începutului de primăvară.

Cuplurile din Slatina au putut participa la tombolă, câștigând premii, în Caracal – iubirea s-a transformat în versuri, la Scornicești – s-au bucurat de o seară de film, iar la Corabia – pașii de dans au fost cei care au dat tonul celebrării. Aceste evenimente au avut un scop comun: să încurajeze tinerii să iubească românește și să păstreze vie tradiția Dragobetelui.

Astfel, îndemnul – «De Dragobete, iubește românește!» nu poate fi decât un îndemn frumos și necesar pentru toți care își doresc să-și păstreze rădăcinile și să iubească, în mod autentic și sincer”, a declarat Cosmin Floreanu, președinte TSD Olt.

La Slatina, acțiunea a avut loc la Fântâna Speranței, într-un cadru de poveste. La tombola organizată, clasamentul a arătat astfel: locul 1 – Ion Florian și Ramona Andreea; locul 2 – Pipin Iulian și Pipin Andreea – Mihaela, iar locul 3 – Sontrop Ana – Maria și Cotigă Ionuț –Alexandru.

„Am celebrat, astăzi, ziua de Dragobete, fiind un bun prilej de a ne arăta iubirea adevărată, pentru că, să iubești înseamnă să trăiești și, indiferent de vârstă, iubirea este elementul comun ce unește generații, trece granițe și lasă în urmă continente.

Am ales să sărbătorim iubirea, în stil românesc, în mijlocul oamenilor, alături de cetățenii orașului nostru, organizând o acțiune cu o atmosferă incendiară și romantică, pe alocuri, cu un decor de poveste, camera video 360°, precum și o tombolă cu premii, prin tragere la sorți. Dorim să mulțumim tuturor persoanelor care ne-au fost alături, în această zi specială, și ne bucurăm, enorm, pentru faptul că au fost foarte încântați de toate surprizele pregătite. Așa cum spunea Octavian Paler, «A iubi înseamnă a lumina partea cea mai frumoasă din noi!»”, a declarat Mihai Hău, președinte TSD Slatina.

Dragoș Sîrghie


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments