Print this Post


  Toate investițiile majore din Oltenia au fost făcute de guverne de dreapta! – Gigel Știrbu, candidat PNL Olt pentru un nou mandat în Camera Deputaților

   

  În ciuda problemelor legate de pandemie, ofensiva liberală continuă cu fapte și nu, neapărat, cu vorbe. D-le deputat, sunteți unul dintre liderii importanți ai PNL, aflat în proximitatea conducerii centrale. Ce înseamnă pentru România Drumul Expres Craiova-Pitești?

  PNL este la guvernare de un an de zile și a demonstrat că, prin tot ceea ce face,  pune pe primul plan bunăstarea romanilor și dezvoltarea României. Drumul Expres Craiova-Slatina-Pitești reprezintă una dintre cele mai importante investiții din această regiune. Fără infrastructură, o țară, o regiune, un județ sunt condamnate la stagnare, la involuție sau la subdezvoltare. Prin tot ceea ce a făcut până acum, Guvernul Orban a demonstrat că această investiție este printre prioritățile guvernării. Peste doi ani, când vom circula de la Craiova la București pe autostradă, vom înțelege importanța acestei investiții!

  Toate investițiile majore din Oltenia, că e vorba de Pirelli, că vorba de Ford sau de Drumul Expres au fost făcute de guverne de dreapta!

  Ce alte proiecte de asemenea anvergură pregătește viitorul guvern liberal?

  În anul 2020, au fost alocați 238 milioane euro, pentru aducțiune de gaze în România, iar în 2021 sunt prevăzuți, în viitorul buget, 1 miliard de euro, pentru continuarea acestui proiect. Vă reamintesc că se lucrează aproape în toate localitățile județului la infrastructura de apă, canal și drumuri, iar plățile guvernamentale sunt la zi! După cum vedeți, prioritatea absolută a acestui guvern este dezvoltarea României.

  Ca președinte al Comisiei de Cultură din Camera Deputaților, ce ne puteți spune despre proiectele culturale de viitor, având în vedere acalmia de azi din acest domeniu?

  În mandatul pe care îl închei, în următoarea săptămână, ca parlamentar de Olt și președinte al Comisiei pentru Cultură din Camera Deputaților, cred ca am fost unul dintre cei mai activi parlamentari, nu numai din județul Olt! Am avut foarte multe inițiative legislative, ce au vizat foarte multe domenii de activitate, dacă veți urmări site-ul Camerei Deputaților, veți vedea că activitatea mea a fost una pe măsura așteptărilor celor care m-au trimis în Parlament.

  Care este mesajul dvs. pentru electoratul din Olt?

  Aș vrea să mulțumesc tuturor cetățenilor din județul Olt, tuturor celor care au avut încredere în mine pentru a reprezenta interesele lor în Parlamentul României. Nu există onoare mai mare pentru un om, decât să fie mandatat cu încrederea concetățenilor săi! Sper ca duminică, pe 6 decembrie, locuitorii județului Olt vor face diferența între promisiuni și sloganuri și între angajamente și certitudini validate de fapte!

  În încheiere, aș vrea să profit de ocazie și să urez, celor care duminică își serbează ziua numelui, multă sănătate, fericire și Dumnezeu să-i binecuvânteze!

  Dumitru Sârghie

  Comandat de:  PNL, Filiala Olt. Cod mandatar 11200025,  executat de SC OBSERVATOR SRL

  Permanent link to this article: https://linia1.ro/toate-investitiile-majore-din-oltenia-au-fost-facute-de-guverne-de-dreapta-gigel-stirbu-candidat-pnl-olt-pentru-un-nou-mandat-in-camera-deputatilor/