AcasăOra SatuluiToate proiectele cu care se mândrește actualul primar au fost făcute de...

Toate proiectele cu care se mândrește actualul primar au fost făcute de mine!

Cu ce gânduri plecați la drum, în această campanie electorală, d-le Șerban?

Plec la drum cu gânduri bune pentru cetățenii comunei Movileni. Vreau să continui proiectele care sunt în executare, pentru că acestea sunt efectiv structurate în  mandatul pe care l-am avut în 2008-2012. Pe măsura 3.22, pe fonduri europene, în satul Bacea – canalizare, cămin de bătrâni, am prins și prelungirea aducțiunii cu apă și reabilitarea cămin cultural, pentru care am primit și finanțare, atunci când eram în funcție. Le-am lăsat la primărie, să le continue actualul primar.

Alt proiect făcut pe mandatul meu, asfaltarea străzilor, 10 km, în satul Movileni – 5,5 km și în satul Bacea – 4,5 km. L-am depus pe fonduri guvernamentale, a primit finanțarea primarul actual.

serban constantin marinUn alt proiect pe care l-am depus pentru canalizare în satul Movileni, care este în lucru acum. Tot actualul primar a primit finanțare de 86 de miliarde lei vechi. Aici, sunt câteva probleme, pentru că actualul primar nu le-a făcut în ordinea care trebuie. În primul rând, a asfaltat, în Movileni, câteva străzi, ceea ce nu trebuia. A făcut tocmai invers, a asfaltat și acum trebuie să spargă din nou și să bage canalizare. Asta e o cheltuială inutilă din banii publici.

Dacă voi fi ales de cetățenii din comună, aș vrea să continui aceste proiecte, dar să le fac așa cum trebuie. În primul rând, să înființez noi locuri de muncă și m-am gândit la o fabrică de confecții textile, care să aibă între 50 și 100 de angajați. Aș vrea să înființez un centru pentru pesticide, insecticide, îngrășăminte chimice, tratate, pentru ca marii și micii fermieri să nu se mai ducă să ia din altă parte.

Ar mai trebui făcută o farmacie veterinară. Pe timpul mandatului meu, am înființat farmacia umană, dar am pierdut și nu am mai avut timp să înființez și o farmacie veterinară.

Toate proiectele cu care se mândrește actualul primar sunt făcute de mine, dar executate de acest primar, multe dintre ele nefiind finalizate sau făcute anapoda.

În timpul mandatului, am înscris primăria în Grupul de Acțiune locală, dar finanțarea a venit după ce am pierdut eu alegerile pentru construirea în piață a unei clădiri, unde să se ducă cetățenii cu produsele lor.

Vorbeați de lucruri făcute anapoda. Aveți și exemple?

Exemple sunt nenumărate. Dar unul este cu adevărat pilduitor. Am construit o sală de sport prin Compania Națională de Investiții, în 2011. S-a făcut procesul-verbal de recepție parțială, și în 2013, trebuia făcut procesul-verbal de recepție final. I-am dat în primire actualului primar și i-am dat proiectul, i-am spus ce să facă. I-am lăsat proiect pentru sistematizare verticală, dar dânsul nu a luat în considerație. Acum, sala de sport din comuna Movileni a devenit o magazie de materiale de construcție. Dânsul nu a putut să o dea comunității pentru scopul și destinația pentru care a fost construită.

Vreau să redau funcționalitatea sălii de sport pentru tinerii din comună, pentru elevii de la clasele I-VIII.

Căminul cultural din comună s-a reabilitat, tot pe fonduri europene. Proiectul a fost tot de către mine inițiat, l-am lăsat la primărie finanțat și se lucrează în continuare la el.

Am în vedere asfaltarea tuturor străzilor din ambele sate, Movileni și Bacea.

De ce considerați că electoratul din comună v-ar reevalua acum și v-ar vota din nou, după ce ați avut două mandate?

Cred că lumea s-a săturat de atâta dezbinare și atâta ură, pe care actualul primar le-a creat între oamenii din comună. Vreau să recapete încrederea în instituția primarului. Vreau ca localitatea noastră să revină la normalitate, să nu mai fie dezbinare, ură și certuri între cetățeni. Primarul actual este populist și mincinos!

La școlile generale din comună, trebuie făcute grupuri sanitare în interiorul școlii, ca să fie funcționabile. La ora aceasta, grupul sanitar este în curtea școlii. Dar aceste lucruri trebuie făcute pentru elevii claselor I-VIII și pentru grădiniță. Apă există în școală de când eram primar.

În 2007, s-a terminat executarea alimentării cu apă, în ambele sate. Proiectul a constat în 36 de km aducțiune cu apă. Au început racordările la cetățeni și acum este funcționabilă. Apoi, am făcut aceste proiecte, pentru că, după ce s-a introdus apă în comună, trebuia și canalizare. Am făcut proiectul de canalizare în ambele sate. Am înțeles că, pe Măsura 3.22, fonduri europene, lucrarea va fi gata în luna iulie a acestui an.

Apropo de fondurile europene, puteți crea acolo un fel de birou la care să aibă acces și tinerii întreprinzători care doresc să se dezvolte?

Se poate crea în comună un birou de consultanța pentru tineri, pentru a depune dosare. De exemplu, pentru micii fermieri, pentru a accesa fonduri europene între 40.000 și 80.000 de euro. Am în intenție crearea acestui birou, pentru ca oamenii cu inițiativă să nu mai facă drumuri la Slatina, să fie îndrumați în accesarea fondurilor  europene, pentru dezvoltarea comunei.

De doi ani, primarul actual a pierdut subvenția de la Agenția de Plăți, pentru izlazul comunal. Legea spune să înființeze o cooperativă a crescătorilor de animale, dar primarul actual a tot amânat și, dacă nu se înființează cooperativa va pierde și subvenția pe anul acesta. A pierdut subvenția și pe anii 2014 și 2015.

Din spusele dânsului, am înțeles că ar fi depus un dosar la București, lucru pe care nu-l pot confirma sau infirma. Voi lupta pentru înființarea acestei cooperative, așa este legal și pentru că  oamenii din Movileni nu trebuie să piardă subvenția de la Agenția de Plăți.

Ce aveți de gând cu Legea 416?

Cetățenii care au dreptul pentru a primi acești bani de la inspecția socială vor rămâne în continuare pentru a lua ajutorul social. Vreau să fie totul legal. Dacă omul are dreptul să-și ia venitul minim garantat, să-l ia, eu nu voi face discriminări sau favoritisme.

Veți face schimbări în aparatul primăriei actual?

Nu am să fac schimbări dacă funcționarii din primărie își fac treaba la locul de muncă. Mai sunt 75% dintre angajații cu care am lucrat în mandatele trecute. Restul au mai ieșit la pensie sau și-au găsit un nou loc de muncă la Camera Agricolă. Am încredere în ei.

De ce ați ales PNL?

Pentru că partidul liberal mă reprezintă ca întreprinzător, am și o mică firmă în comună. Cred în liberalism pentru că acolo există libertatea de a te exprima, a face ceva pentru cetățeni, libertatea de a apropia cetățenii de tine, să-i ajuți în litera și spiritul legilor țării. Doar prin liberalism putem crea prosperitate atât în țară, cât și-n comuna Movileni.

Ce echipă aveți lângă dvs.?

Echipa cu care plec la drum sunt cetățenii din comună, pentru care am un respect deosebit. Le transmit să aibă încredere în mine, că nu-i voi dezamăgi, și-n orice problemă care vor avea, îi aștept să vină și să-i ajut, cât pot.

Am mare încredere în echipa mea de consilieri, sunt oameni vrednici din comună, sunt oameni cu frica lui Dumnezeu și vrem să facem ceva pentru comuna Movileni.

Care este mesajul dvs. către locuitorii comunei Movileni?

Să aibă încredere în mine! Să nu mai creadă în vorbele goale și populiste ale adversarilor mei și să fie încredințați de faptul că sunt și voi fi alături de problemele și păsurile lor de zi cu zi.

Cu ocazia Sărbătorilor Pascale, le urez tuturor cetățenilor un Paște Fericit alături de cei dragi. Fie ca lumina sfântă și tainică a Sărbătorilor Pascale să le arate calea trezirii sufletului și a înDumnezeirii.

Dumitru Sârghie

Priorități absolute!

• Consultarea publică a cetățenilor cu privire la utilizarea izlazurilor din comună;

• Transparență în primărie, pentru ca oamenii să fie corect informați de modul în care sunt cheltuiți banii publici;

• Accesul liber la ședințele de Consiliu Local pentru toți cetățenii;

• Asfaltarea tuturor străzilor; amenajarea șanțurilor, prin betonarea și construirea de podețe la gospodăriile oamenilor;

• Amenajarea drumurilor de exploatație agricolă;

• Reducerea taxei pentru obținerea certificatului de producător;

• Se vor acorda gratuit 10 mc. De apă pentru beneficiarii de pensie socială minim garantată și pentru categoriile de persoane defavorizate, conform legii;

• Crearea de locuri de muncă, prin acordarea de facilități fiscale, pentru atragerea agenților economici în comuna noastră;

• Înființarea unui Centru de Informare în primărie, pentru a-i ajuta pe cetățeni să

  acceseze fondurile europene;

• Înființarea punctelor de informare, aviziere în fiecare cătun, cetățenii urmând să fie informați în timp util despre problemele de interes public;

• Racordarea gratuită a locuințelor cetățenilor la rețeaua de canalizare;

• Terminarea tuturor obiectivelor nefinalizate în acest moment;

• Înființarea unei farmacii fito-sanitare (veterinare);

• Scăderea taxelor și impozitelor pentru persoanele defavorizate, conform legii.


48 COMENTARII

 1. Cât de prost sa fii sa crezi asemenea lucruri,adică faptul ca primaria poate fii forțată sa plătească băncile primarului,mai disperatul pamantului alea sunt datorii personale nu are nici o legatura primaria iar pe salariu nu trebuie sa fii de acord sa ti-se puna poprire ca iti pune banca obligat fortat dar….. ce sa stie niste oameni care se preteaza numai la mizerii de cand a inceput campania ce pot fi acesti oameni decat numai niste gunoaie.

 2. Nu vedeti ca se merge numai pe denigrare daca nu ii plătea alocatia ii oprea din salariu si tot isi primea copilul alocatia dar…hai sa mintim dar nu stim cum,cum sa blocheze conturile primariei pt asi plati primarul datoriile la banci alte aberatii ce treaba are primaria cu datoriile personale ale primarului?sa vedem ce fac oamenii din sat cand li se va lua ajutorul social din cauza lui adrian pt ca sa gandit el ca sunt prea multe ajutoare cum ii ajuti domnul adrian pe oameni facandu-le rau?”ADRIAN DISTRUGATORUL”a mers sa faca dreptate la ajutorul social ca televiziunea sa va umileasca oameni buni.”VOTATI-L PE ADRIAN CA VA TAIE AJUTORUL SOCIAL”

 3. Ii tot dati cu dosarele in justitie mai oameni fara cap ce sunteți daca era adevarat ce spuneti nu apuca primarul patru ani de mandat si nu avea voie sa mai candideze dar sunteți disperați si de aia scoateți tot felul de minciuni,cum sa plătească primăria datoriile personale ale primarului nu vedeti ce aberații spuneti?lingai sunt cei ce umbla ba după primar ,ba după adrian, ba după serban doar doar le-o iesi ceva si lor de când il stiu pe pio a fost intr-un singur partid pe când restul traseisti politici de la un partid la altul.Inapoiatilor de credeti ca le stiti pe toate normal ca adrian a umblat pe la porți ca doar a fost si la mine la poarta altfel nu vorbeam prostii ca voi,si eu nici în bar nu stau ca” unii” care tot dau din cioc,eu nu am nici un avantaj pe urma lui nu am primit de la el nici un calendar măcar dar asta este adevarul adrian umbla numai cu plângeri si minciuni din razbunare”ADRIAN RAZBUNATORUL”.De ce vrea sa taie ajutoarele sociale ca ii pasa de oameni?nu,ca sa le facă rău oamenilor nu bine.UUUUU

 4. Ati vazut cum umbla ADRIAN cu Nina din darat pe la portile oamenilor ,parca ar duce vaca la taure?

  • Tot asa a umblat si cu Piulita acum 4 ani pe la portile oamenilor .Atunci era bine ? Atunci umbla cu capra ca am auzit ca lui Piulita ii mai place sa stea si capra

 5. fraierilor care credeti in minciunile lui Pio si puneti botul la ce vomita prinarul, pai a facut cu banii ladati de Serban , a avut in visterie 3 miliarde. Duceti- va la finante si treorerie sa vedeti ce manarii a cacut Pio , in urmacu 2 luni au fost blocate conturile primariei pentru 9 zile deoarece marlanul de primar nu a achitat propriile banci si primaria a fost obligata silit sa ii plateasca executorului judecatoresc de la Bals aproape 300 milioanede lei. Sunati la acest executor judecatoresc si va confirma totul. Cum sa se fi dus Adrian pe la pirtile oamenilof inainte de campanie sa cerseasca voturi asa cum face Pio, era ilegal, De 3 saptamani a inceput campania , acum se duc toti candidatii pe la casele cetatenilor. Bai lingai ai primarului , va cumpara Pio in bar cu o naveta de bere si va minte , iar voi niste botanisti puneti botul. Intrati pe net si cautati numele primarului pe situl poralului de justitie Olt si vedti cate dosare de executare silita are pentru neplata bancilor. Toti acezti bani ii va plati primaria in locul acestui nenorocit pentru ca fece abuz in serviciu si refuza sa i se faca porire pe salariu. Are sa plateasca primaria in locul lui aproape 2 miliarde de lei daca nu plateste i ş blocheaza iar conturile. Deci asta este primarul vostru un infractor, un nelegiut.

 6. Bai fraierilor care credeti in minciunile lui Pio si puneti botul la ce vomita prinarul, pai a facut cu banii ladati de Serban , a avut in visterie 3 miliarde. Duceti- va la finante si treorerie sa vedeti ce manarii a cacut Pio , in urmacu 2 luni au fost blocate conturile primariei pentru 9 zile deoarece marlanul de primar nu a achitat propriile banci si primaria a fost obligata silit sa ii plateasca executorului judecatoresc de la Bals aproape 300 milioanede lei. Sunati la acest executor judecatoresc si va confirma totul. Cum sa se fi dus Adrian pe la pirtile oamenilof inainte de campanie sa cerseasca voturi asa cum face Pio, era ilegal, De 3 saptamani a inceput campania , acum se duc toti candidatii pe la casele cetatenilor. Bai lingai ai primarului , va cumpara Pio in bar cu o naveta de bere si va minte , iar voi niste botanisti puneti botul. Intrati pe net si cautati numele primarului pe situl poralului de justitie Olt si vedti cate dosare de executare silita are pentru neplata bancilor. Toti acezti bani ii va plati primaria in locul acestui nenorocit pentru ca fece abuz in serviciu si refuza sa i se faca porire pe salariu. Are sa plateasca primaria in locul lui aproape 2 miliarde de lei daca nu plateste i ş blocheaza iar conturile. Deci asta este primarul vostru un infractor, un nelegiut.

 7. Bai fraierilor care credeti in minciunile lui Pio si puneti botul la ce vomita prinarul, pai a facut cu banii ladati de Serban , a avut in visterie 3 miliarde. Duceti- va la finante si treorerie sa vedeti ce manarii a cacut Pio , in urmacu 2 luni au fost blocate conturile primariei pentru 9 zile deoarece marlanul de primar nu a achitat propriile banci si primaria a fost obligata silit sa ii plateasca executorului judecatoresc de la Bals aproape 300 milioanede lei. Sunati la acest executor judecatoresc si va confirma totul. Cum sa se fi dus Adrian pe la pirtile oamenilof inainte de campanie sa cerseasca voturi asa cum face Pio, era ilegal, De 3 saptamani a inceput campania , acum se duc toti candidatii pe la casele cetatenilor. Bai lingai ai primarului , va cumpara Pio in bar cu o naveta de bere si va minte , iar voi niste botanisti puneti botul. Intrati pe net si cautati numele primarului pe situl poralului de justitie Olt si vedti cate dosare de executare silita are pentru neplata bancilor. Toti acezti bani ii va plati primaria in locul acestui nenorocit pentru ca fece abuz in serviciu si refuza sa i se faca porire pe salariu. Are sa plateasca primaria in locul lui aproape 2 miliarde de lei daca nu plateste i ş blocheaza iar conturile. Deci asta este primarul vostru un infractor, un nelegiut.

 8. Oooo,of ! ,atat de de rau ati decazut ma?Ha, cine a ajuns sa vorbeasca de demnitate,iubire si sinceritate fata de oameni ,nimeni altul decat PARVAN,binen*teles cuvintele pioase îi apartin lui Nina ,ca la astea se pricepe cel mai bine.Sa stii ADRIANE ,ca zicala ,SA FII DOMN E 0-NTAMPLARE ,A FII OM E LUCRU MARE ,nu te reprezinta nici cat negru sub unghie .Saracu de tine tu suferi de sefie de vreo 4 ani de zile ,asa ca ,stai dracu in banca ta si nu mai veni pe la portile noastre cu Nina si parsivei celalalti sa cersesti voturi. Tu nu stii nici pana acum ,caci COCOSUL CARE CANTA DEVREME ,NU ARE NICIODATA DE CASTIGAT ?

 9. Bai fraierul pământului Sorin e invidiat pt ca a arătat oamenilor din comuna ca se poate si de aia crapați de ciuda daca nu vad oamenii din sat vad oameni din alte parti care vin si stiau comuna dinainte acum se mira de ce se poate construi intr-o comuna atât de mica voi nu ati facut nimic umblați acum cu miloaga după ce el a schimbat fata comunei iar daca reusitei sa intrați în primărie dati cu piciorul oamenilor care v-au ales.

 10. Asa e de ani de zile tot spuneti ca nu stiu cate dosare are,ca nu a plătit alocația copilului si altele prosti ne mai credeti pai de când spuneti voi era si arestat dar asta e campanie de denigrare ca asa sunteți voi când nu aveti valoare recurgeti la mizerii.Huuuu nimic urilor.

 11. Adriane ,bai javra de om ce esti de ce e disperat ma primarul ca ajuta oamenii atunci cand sunt in necaz?ce numai acum ca e an electoral i-a ajutat la inmormantari?el i-a ajutat de patru ani de cand e primar tu pe cine ai ajutat?mergi si te milogesti pe la casele oamenilor pana acum treceai si nici nu ii salutai acum ai nevoie si de tigani si de toti nu daca te bazezi atât de ce te milogesti stai cu nasul pe sus ca pana acum ce cauti la portile oamenilor?unde e campania aia curata scârba ce esti.

 12. Sunteți buni de inbarligat voi,care plus de trei miliarde ma?poate minus doua miliarde voi credeti ca sunteți deștepți,a primit fonduri după doi ani nu ca voi ca nu ati facut nimic timp de opt ani credeti ca puteti minti cu nerusinare lumea sa vă spun eu ce se vorbeste pe la spatele vostru credeti ca daca va vorbeste lumea prin târg in fata sunteți si alesi?visați frumos.

 13. Da asa este, Pio va fi cercetat in mai multe dosare. Pentru abuz in servici are 2 dosare in forma continuata. Fosta nevasta i-a facut dosar penal pentru neplata pensiei alimentare. Mai este cercetat penal ca suspect in alte 3 dosare . N-au scapat ei marii demnitari si afaceristi care au milioane, dar Pio al nostru . In primarie unul sau doi angajati votreaza cu el, se stiu ei care sunt ca doar Pio nu eîra prost sa nu aiba si el avantaje de pe urmalor. Mai Pio te dai curat si trandparent la fel ca prinarul Oprescu deBucuresti, ai vazut ca dupa ce acesta a dat interviu ca este cel mai cinstit primar din tara, a doua zi l-au si inhatat mascatii pentru fapte penale in forma continuata.

 14. Da asa este, Pio va fi cercetat in mai multe dosare. Pentru abuz in servici are 2 dosare in forma continuata. Fosta nevasta i-a facut dosar penal pentru neplata pensiei alimentare. Mai este cercetat penal ca suspect in alte 3 dosare . N-au scapat ei marii demnitari si afaceristi care au milioane, dar Pio al nostru . In primarie unul sau doi angajati votreaza cu el, se stiu ei care sunt ca doar Pio nu eîra prost sa nu aiba si el avantaje de pe urmalor. Mai Pio te dai curat si trandparent la fel ca prinarul Oprescu deBucuresti, ai vazut ca dupa ce acesta a dat interviu ca este cel mai cinstit primar din tara, a doua zi l-au si inhatat mascatii pentru fapte penale in forma continuata.

 15. Ce ii minteai primare iei in targ pe beneficiarii de ajutor social ca daca nu te voteaza si nu mai iei primar, atunci Adrian le taie ajutorul. Cine a zis ca le taie Adrian ajutorul, tu nu ai vazut ca te plimbai singur ca prostul prin targ si nu te baga nimeni in seama. Tot timpul imbarligi si minti ci nerusinare tu un boschetar care ai furat de la tactomare si acum ai cu purcica de Denisa la APIA peste 100 de hectare din rezerva primariei . Minti oamenii , dar numai pesubventia acestui pamant primrsti sute de milioane in mod ilegal. Ai mai furat si pamantul batorva batrani din Bacea si nu vrei sa le dai nimic in schimb acestor nevoiasi. De la primarie ai furat miliarde, dar dupa alegeri te asteapta anchete peste anchete. Nici un salariat din primarie nu te mai suporta , inclusiv cei pe care i-ai angajat ca stiu ce fel de infractor esti si ii pui sa faca manarii ca sa primesti tu voturi . O sa fii cercetat si incarcerat ca mentorii tai. Bafta si la mai mare boschetare……..

 16. Ba dar voi sinteti prosti. Nelu si Nina au facut toate proiectele pe fonduri europene cit si asfaltarea a 10 km in Movileni . Atunci nu au primit finantare ca era tot PSD la judet . Nu ati vaut ca si Pio a primit banii dupa 2 ani de mandat. Nelu si Nina i-au lasat un plus la bugetul local de 3 miliarde . Pio i-a papat pe toti , mai mult de atit are o gaura in buget de 4 miliarde. Unde sint cei 7 miliarde in total daca au fost fonduri europene si alte sponsorizari? Numai prostii si naivii mai cred la minciunile si manariile acestui psihopat. Jos ciuma rosie!

 17. Mai oameni buni hai sa lăsăm răutatea si sa vedem ce s-a realizat din 2004pana in2012 si ce s-a realizat din 2012 pana in 2016 faptele vorbesc foarte clar nu conteaza cine a facut proiectele contează cine s-a zbătut pentru fonduri il acuzati pe primar ca nu e în primărie fondurile nu iti vin acasa trebuie sa te zbati pentru ele sa alergi dar fostii stiu si de aia se optica.

 18. va dati seama ce credibilitate are Pio in fata cetatenilor din Movileni daca nu are un afis electoral singur. Pio cine conduce comuna tu sau taticutu de la Serbanesti. Se vede cine o conduce. Oameni buni ne vrem comuna inapoi , vrem primar din Movileni!

 19. Bai jeg de primar ce esti tu crezi ca noi nu avem realatii pe la banci sa vedem cite banci ai tu beplatite . Bai imputit si mizer de primar ai peste 2 miliarde de lei neplatiti la 5 banci. Primesti saptamibal somatii sa platesti ratele dar tu vrei sa le plateasca primaria in locul tau. Curind se blocheaza iar conturile primariei pentru vina ta. Faci iar i rar si iar abuz in servici. O sa fii demascat. Va urma….,,,

 20. Nu a fost vândut nici un baraj astea sunt manevrele voastre ca sa mințiți oamenii,va e ciuda ca actualul primar face ceva pt comuna daca va pasă de aceasta comuna ar trebui sa lucrați pt comuna nu sa puneti bete in roate v.pentru asta sunteți plătiți dar voi va țineți numai de minciuni.

 21. Oameni buni, nu iazul a fost vandut ,ci doar barajul. Adica doar ce este betonat. Acum pio , ia dat lui Natase si restul .Adica ,si pamantul si lacul . cand a cumparat barajul, Nastase a mai cumparat si ciresii . Dar ,doar pomii nu si pamantul . Pamantul de la ciresi ,luciul apei si terenul din imprejurimi este proprietetea comunii iar pio i lea dat ACUM lui Nastase in concesiune

 22. Adrian nu stia ca iazul a fost bandut de mult?dar vine acum si face pe mironosita ca el e curar ca lacrima,nu a fost in primarie pana acum?

  • Ce treaba a avut Adrian sau oricare alt salariat al primariei cu iazul? Iaxul a fost vandut de primarul de atunci. Ar fi fost culmea sa ii intrebe pe angajati

 23. Serban-hot si sarlatan nu iti este rusine sa mai vii în fața oamenilor cu astfel se gogoși?iaz
  ul e vandut de dian nu de Sorin jeg ce esti.

 24. Serban-hot si sarlatan nu iti este rusine sa mai vii în fața oamenilor cu astfel de gogoși?iaz
  ul e vandut de dian nu de Sorin jeg ce esti.

 25. Minciuni domnule serban ai avut 8 ani ce ai facut,sunt doi trei împreună cu cristian ce nu prea au ce face pe acasa si mint lumea ca scriu o sută.RUSINE SA ITI FIE SA MAI VII IN FATA OAMENILOR JEG CE ESTI.

 26. Nu mai vorbiti prostii si mințiți lumea iadul este vândut de ani de zile de Dian pe cine a batut ai lui boieru când era nelu primar si au dat drumul la iar de vindeau pe drum peste cu căruțele pio l-a batut era el primar?Sunteți niste jigodii si niste hoți te lauzi cu proiecte de ce nu le-ai pus în aplicare pentru ca pio s-a zbătut pentru fonduri nu tu,ai acut opt ani la dispozitie ce ai facut case si apartamente peste tot în tara asta ai facut.RUSINE SA ITI FIE SA MAI VII IN FATA OAMENILOR CU MINCIUNI.

 27. Pio, credeam ca de cand ai luat primar te-ai lasat de “meseria” de ai duce domnului Stanescu si Vilcov pipite . Tocmai am auzit ca inca o mai faci. Daia nu au curajul sa te alunge din partid . Sie ca ii vei santaja asa cum ai facut-o in 2012

 28. Degeaba se zbate Gheorghe a lu Zamfir sa ia in concesiune o parte din izlaz, a avut grija Pio sa il dea altcuiva in luna noiembrie pt a lua subventia de la stat

 29. Va spun eu de unde are pamntul care la trecut pe numele Denise. La sedinta pt alegerea presedintelui de asociatie (o alta minciuna si manipulare din partea lui Pio) ,domnul primar ne-a spus ca ca a msi descoperit el 70 ha de pamant . A spus-o in fata tututor,deci stiti ca nu mint. Acele 70 ha le-a impartit el cu Sandu lu Voinea ;Cristi Veia si Draghicescu.

 30. Iazul e dat in locatie de gestiune lui Cristi Nastase. E in legatura cu cel care a facut cea de a doua piata. Ambii lucreaza la Apele Romane. Pio si-a luat dreptul. Un hot mai mare ca asta nu exista. Ar trebuii sa mergem toti acolo sa ne rasvratim pt ca nu vom mai avea voie sa mergem cu animalele sa le adapam. Vor sa amenajeje lacul si sa ne iaxa pt pescuit . Pio are si el parte din lac dar nu pe numele lui . Ar mai trebui intrebat Pio de unde a improprietarit-o pe nevasta-sa cu 25 ha de pamant?

 31. bai cacat cu ochi de mazarica cufurita de ce minti oamenii ca Nelu a vindut iazul. Ba ratatule el la cisigat in procese la judecatorie si tu esti cel care la vindut ca sa ai bani de campanie electorala. O sa iasa adevarul la iveala. Minti cu nerusinare o sa ajungi un gunoi si o sa fii aruncat la gunoi si acolo o sa ramai ca nu te recicleaza nimeni.

 32. Domnule Serban,scoateti poza aia de pe facebok in care sunteti toti inbracati in tricouri albastre si galbene. Sunteti penibili rau. Nu te lua dupa pacaliciul ala al Floricai Calin ,pt ca va strica imaginea de om sobru si serios

 33. Domnule Serban,va doresc bafta pt scaunul de consilier. Locul pentru scaunul de primar este ocupat de Pirvan

 34. Sa inceapa ursul (asa cum ii place lui piulita sa spuna )
  Succes domnuule Parvan !!!
  A venit timpul sa ne luam comuna inapoi

 35. pentru binele tau pilita retrageti candidatura. Curind ajungi linga nasul tau pentru ca Adita te va ataca si minca cu tot ce te are la mina. Sa iti faci bagajele pentru facultatea de zi(pirnaie).

 36. Piulita ai belito. Te face Adrian cu ochii inchisi. Movileniul il sustine in prportie de 70% . Asa ca avortatule iati gandul de la primarie. 4 ani ani nesi mintit ,neai pacalit ,ne-ai dus cu presul. GATA ……VALEA . Oamenii sau desteptat nu ii mai cumperi cu o bere sau un mic. Degeaba faci naveta prin comuna sa ne iei la ocazie si sa te plangi ca nu t mai plac oamenii. Teai intrebat de ce? Te vaiti ca tu nu stii sa faci nimic daca nu mai iei primar. Cum sa nu stii? Esti as la furat si la “scapat sapunul pe jos” (adica sa s ai capra sa o iei la buci.

 37. Oameni buni,asta este sansa noastra sa scapam de Pio. Numai uniti vom reusi. Sansa noastra astra se numeste Adrian Pirvan. Nu se stie daca vom mai avea vreodata ocazia sa avem un candidat din Com Movileni satul Movileni. A venit vremea sa punem un primar de la noi si norocul a fost sa fie un om cu experienta in domeniu. De fiecare data acesti incepatori pusi in scaunul de primar nu au facut decat sa fure banii comunei. Va bucurati ca vi s-au asfaltat ulitele dar peste putin timp totul va fi spart pt ca se vor face sapaturi pt canalizare. Va bucurati ca vi s-a mai facut o piata,dar va intreb :Cui foloseste? Cu banii care s-au cheltuit pt aceasta constructie inutila ,se mai putea fora un put pt a nu mai suferi din cauza lipsei apei pe timpul verii. Chiar nu va intereseaza cum sunt administrati banii dumneavoastra ?

 38. Pioneza nu mai castiga alegerile pentru ca este infractor cu acte . Va ajunge langa taticutul lui nasicu . Adrian va fi primar sii ii va plati lui pioneza cu varf si indesat ce a facut.

 39. Nelutu cum ii permiti lui Pio sa te vorbeasca de rau prin baruri. Te imbirliga la oameni prin comuna ca el a facut proiectele la toate lucrarile din comuna. Zice ca tu nu ai facut nimic in 8 ani de mandat. Nu il lasa sa te jigneasca un animal analfabet ca asta.

 40. Mazare de Movileni e ca si terminat Adi il face KO . Purvan va castiga primaria si va ataca cu ce il are la mana pe mazarica sparcaita . Coate goale asta de mazarica este un lingau si mincinos de nu a vazut tot movilenii. Mazarica il fura pe tacsomare si ii vindea samanta de lucerna in piata din Slatina , dar pe noi movilenarii in 4 ani nea facut de miliarde din banii plati,ti de noi din taxe si impozite. Mazarica se da victima si il acuza pe Adi ši fostul primar ca au furat dar Adi il ataca in campanie si Mazarica o va lua in mana si in fundulet asa cum o lua in Spania pentru 10-20Euro . Este un poponar si ligau mazare sparcaita de Movileni.

 41. Nelutule nu il lasa pe Pio sa te vorbeasca de rau ca el se lauda ca tu nu ai facut nimic si el in mandatul sau a realizat totul. Nu il slabi deloc pe impostorul de Pio ca este penal cu acte in regula , curand se va duce unde ii este locul , langa taticutiii si mentorii lui. Jos cu mafia lui Pio, vezi ca va minte si imbarliga pe toti rivalii lui politici, te vorbeste de rau pe tine si fratito Florin la baruri.

 42. Domul Sorin Toma este cumparat de Draghicesc joaca dupa cum canta jmecheru ala……lume aveti grija pe cine puneti la butoane s-ar putea sa ne vanda cu totul domnul Tomita Hai sa schimbam acest prefacut!!!

 43. Pe iei ticule suntem in dreapta si datorita tie sa facut ceva in comuna si acum spune la lume ca el a facut si a desfacut!! Se duce la fiecare om din sat si ii zice sa nu il lase campania asta (STIE CA DACA PIERDE VA INTRA IN PUSCARIE) si cred ca merita la cate a facut !!

 44. Tu vrei transparenta ? Tu vrei consultari cu oamenii? Tu care fugeai de oameni ca dracu de tamaie? Tu care iti era frica sa dai ochii cu oameni? Hai basti de aici . Multumeste-te daca o sa iesi si tu consilier ca mai mult de cateva voturi nu iei

 45. Subventia de la stat pt pasune a pierdut-o intentionat pt a-l imbogati pe taticu Draghicescu.
  Iar pe domnii de la gazeta ii rog sa ia legatura cu consiliera domnului Barbulescu din biroul parlamentat al comunei Movileni , pt ca are sa va dea cateva informstii foarte interesante. Dar rugati-o sa va invite in biroul domniei sale din comuna Movileni

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments