AcasăPoliticaTraian Băsescu va fi în luna septembrie în județul nostru roșu

Traian Băsescu va fi în luna septembrie în județul nostru roșu

Așa cum ne-a obișnuit, de la înființarea PMP Olt și până în prezent, președintele acestei formațiuni, d-l Marian Vasile (primar al comunei Studina) reușește, în conferințele sale de presă, să mobilizeze întreaga mass-medie a județului și, mai ales, să prezinte o analiză pertinentă și critică a politicii de pe malul bătrânului Alutus.

marian vasile si bobes 1Săptămâna trecută, Marian Vasile, secondat de prim-vicepreședintele PMP Olt, d-l Marin Bobeș, a punctat o serie de probleme cu care se confruntă județul nostru, rămas la coada civilizației, atât din cauza unui PSD nereformat și aflat în degringoladă, dar și din cauza opoziției liberale, care – până în prezent – „n-a fost capabilă să prezinte alegătorilor o alternativă politică viabilă și demnă de luat în seamă!”

Marian Vasile a criticat vehement faptul că puterea pesedistă nu a organizat alegeri în localitățile în care nu mai sunt primari, deplângând soarta acestor administrații care, în lipsa primarului, nu pot să-și desfășoare activitățile de zi cu zi, această stare de lucruri privând astfel comunitățile respective de dezvoltarea lor firească.

„Avem sesiuni de atrageri de fonduri europene și nu avem primari care să gireze și să pună în aplicare astfel de proceduri… E vorba de Slatina, de Brebeni și de Sprâncenata, localități care au rămas încremenite în proiect!”, ne-a declarat președintele PMP Olt.

Acesta a criticat în termeni radicali și atitudinea opoziției liberale din Olt, care se preface că se opune politicii jenante a PSD, invitându-l pe copreședintele PNL Olt, deputatul Gigel Știrbu, pentru a-și depune candidatura la primăria Slatina.

În altă ordine de idei, liderul PMP Olt a declarat că se bucură de semnalele pozitive la adresa candidaturii din partea PMP a profesorului Victor Iacobescu, pentru Primăria Slatina, acesta făcând o bună impresie opiniei publice slătinene, prin comportamentul său, prin cultura de care dă dovadă, prin intențiile serioase enunțate în mass-media locală.

De asemenea, Marian Vasile face un apel celor care au rămas băsiști să strângă rândurile și să se mobilizeze, pentru a cuceri Primăria Caracal, profitând de degringolada în care se scaldă astăzi partidul din orașul lui Marius Tucă.

„Vom avea rezultate foarte bune la Slatina și vom câștiga alegerile pentru primăria Caracal, acolo unde PNL este debusolat și nu știe cum să contracareze ofensiva pe care deputatul Dan Ciocan vrea s-o impună la următoarele alegeri locale!”, a spus fruntașul Mișcării Populare.

Un fapt îmbucurător pentru iubitorii lui Traian Băsescu este acela că, în sfârșit, fostul șef de stat se va înscrie în PMP, „fiindcă mai are multe de spus!”. În acest sens, Marian Vasile speră că, în luna septembrie, Traian Băsescu se va întâlni cu liderii PMP, în zona Olteniei, și – bineînțeles – în județul nostru roșu.

Cu referire la președintele Klaus Iohannis, Marian Vasile a declarat: „Klaus Iohannis pe care l-am votat trebuie să înțeleagă că perioada de acomodare s-a terminat!”

LINIA ÎNTÂI


RELATED ARTICLES

1 COMENTARIU

  1. Sa infiintam organizatii locale PMP la sate ! La Tia Mare vreau sa ma ocup eu !

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments