AcasăActualitateTrei zile de distracție, în Parcul Tineretului, cu prilejul celebrării a 44...

Trei zile de distracție, în Parcul Tineretului, cu prilejul celebrării a 44 de ani de când Slatina a devenit municipiu

Pe data de 1 iulie 1979, orașul Slatina a fost declarat municipiu. Pentru a celebra împlinirea a 44 de ani de la acest eveniment, Primăria și Consiliul Local ale Municipiului Slatina organizează, în perioada 30 iunie – 2 iulie 2023, un festival, ce se va desfășura în Parcul Tineretului.

„Dragi slătineni, în acest week-end, vă invităm la trei zile de distracție, în Parcul Tineretului, pentru a celebra împreună zilele municipiului nostru. Așadar, de vineri, până duminică, vă așteptăm, într-un număr cât mai mare, să ne distrăm împreună, alături de artiști și trupe renumite. Pe parcursul întregului festival, pe Aleea Eroilor, veți putea găsi diverse standuri cu dulciuri și băuturi răcoritoare, terase grill și produse de tip fast-food. Distracția și bunul gust vor fi trendurile acestui week-end!”, este mesajul transmis de către Emil Moț, primarul Municipiului Slatina.

Atmosfera va fi întreținută, în fiecare seară, între orele 18:00 și 20:00, de către un DJ, apoi, pe scenă, vor urca trupe și cântăreți celebri din România. Astfel, pentru seara de vineri, 30 iunie a.c., începând cu ora 20:00, sunt programate concerte susținute de trupele Alb Negru și LA. Sâmbătă, 1 iulie a.c., cei prezenți vor lua parte la concertul susținut de Alina Eremia, urmat de trupa 3 Sud Est. Duminică, 2 iulie, Emma și Carla’s Dreams vor încheia festivalul dedicat Slatinei.

Dragoș Sîrghie

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments