AcasăActualitateTrupa de Teatru a Centrului Cultural Caracal – prezentă la Festivalul Național...

Trupa de Teatru a Centrului Cultural Caracal – prezentă la Festivalul Național de Teatru pentru Amatori din Brașov

La sfârșitul săptămânii trecute, Trupa de Teatru a Centrului Cultural Caracal a participat la cea de-a doua ediție a Festivalului Național de Teatru pentru Amatori „Am – Actor”. Evenimentul a avut loc la Centrul Cultural Reduta din Brașov, la care au mai participat trupe din Mediaș, Medgidia, Lugoj, Roman și Brașov.

Trupa de teatru din Caracal a fost condusă de managerul Florian Teodorescu și de regizorul Florin Beciu și a pus în scenă piesa „Napoleon era fată”, după Margaret Mayo, din distribuție făcând parte: Monica Dumitru, Ligia Pavel, Daniel Voicu, Florentina Popescu, Mihaela Mandas, Andrei Mihuț, Paul Dovan, Alex Dincă, Daniel Duță și Marius Moanță.

teatruProiectul a fost inițiat, în anul 2013, de actorul Marian Râlea și de Marius Cisar, managerul Centrului Cultural „Reduta” și vine în aprecierea actorului care alege să practice această disciplină, după orele de serviciu, și a cărui iubire pură și necondiționată pentru teatru depășește, de multe ori, iubirea actorului profesionist pentru profesia sa.

Publicul brașovean a putut urmări piesele de teatru: „Sfârșit de partidă” de Samuel Beckett (Trupa ProActoria Mediaș); „Conul Leonida față cu reacțiunea” de I.L. Caragiale (Trupa Thetis Medgidia); „Fluturi, fluturi” de Aldo Nikolaj (Teatrul „Traian Grozăvescu” Lugoj); „Cere în căsătorie” / „Ursul” de A.P. Cehov (Trupa „Dan Alecsandrescu” Roman) sau „Casa minciunilor” (Trupa „Redoute” Brașov).

Linia Întâi

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments