AcasăOra SatuluiTudor Marineață își păstrează intactă popularitatea

Tudor Marineață își păstrează intactă popularitatea

Despre Bălteni și despre Tudor Marineață am mai scris și,  probabil, vom mai scrie și de aici înainte. Deși se află la al treilea mandat, domnia-sa nu și-a pierdut din popularitate, în ciuda faptului că vremurile de criză îi transformă pe primari într-un fel de inamici ai poporului, fiindcă – fără bani – ei nu-și pot onora promisiunile față de electorat.

Cu toate greutățile, însă, Tudor Marineață a reușit, printr-un proiect finanțat de Guvern, să finalizeze alimentarea cu apă, ceea ce pentru locuitorii comunei a reprezentat un mare pas spre civilizație. Cu fonduri locale, administrația comunei Bălteni a construit trei poduri peste Iminog și 15 podețe.

balteni marineata tudor dA fost, de asemenea, asfaltat Drumul Comunal 95 din localitate și s-au demarat lucrările la Baza Sportivă.

Prin Grupul de Acțiune Locală, primăria va achiziționa un buldo-excavator, în valoare de 100 000 euro, iar Biserica din localitate a fost refăcută din temelii, cu fonduri proprii.

În derulare, mai există un  proiect guvernamental, care ține de Ministerul Educației, pentru reabilitarea Școlii cu clasele I-VIII și a celor două grădinițe, lăcașuri frecventate de peste 200 de copii.

Zona spirituală a locului este acoperită magistral de Ansamblul folcloric Bălteanca, instruit de cunoscutul instructor cultural Sandu Rizea, care – ca și noi toți, așteaptă vremuri mai bune, favorabile culturii și supraviețuirii pe acest pământ greu încercat – numit România!

LINIA ÎNTÂI

- Advertisment -

Most Popular