AcasăActualitateUn gest onest făcut de liberalul Marian Călin

Un gest onest făcut de liberalul Marian Călin

Cu toții am fost șocați când, în ultima seară a lunii octombrie, toate televiziunile naționale anunțau tragedia din Clubul Colectiv din București. La început, s-a crezut că este un simplu incendiu, dar, cu timpul, împietriți în fața televizoarelor, am aflat că este, pur și simplu, un carnagiu. Peste 30 de tineri și-au pierdut viața, iar alte 150 de persoane au suferit arsuri foarte grave.

marian calinnÎn orele și în zilele care au urmat, foarte mulți tineri și nu numai au dorit să dea o mână de ajutor victimelor tragediei. Acest gest l-a făcut și liberalul Marian Călin, care nu a putut rămâne indiferent la suferința semenilor săi, și a strâns alte 14 persoane, colegi de partid, prieteni și apropiați, și au mers să doneze sânge.

„Fiecare dintre noi putem face acest gest simplu, onest și cu toată inima. Chiar dacă facem parte dintr-un partid politic, nu vreau să politizez această acțiune. Mi-am sunat prietenii și apropiații, iar aceștia au dat curs inițiativei mele. Mi s-a părut ceva normal, ținând cont că am mai făcut acest lucru, în cadrul campaniei «Donează Viață». Vreau să mulțumesc acestor oameni minunați și generoși, care mi s-au alăturat. Toți tinerii ar trebui să fie solidari cu cei aflați în suferință. Îmi exprim, îndurerat, condoleanțele familiilor celor care și-au pierdut viața și doresc multă sănătate supraviețuitorilor și, totodată, cadrelor medicale care se ocupa de aceștia”, a declarat liberalul Marian Călin.

Ionuț Dumitrescu

donare calin 1

- Advertisment -

Most Popular