AcasăActualitateUnirea Radomirești a încheiat pe podium campionatul Ligii a IV-a!

Unirea Radomirești a încheiat pe podium campionatul Ligii a IV-a!

AS Unirea Radomirești a încheiat sezonalul fotbalistic, în deplasare la ACS Oltețul Osica, cu o victorie categorică (2- 5). Astfel, Unirea Radomirești încheie sezonul 2022-2023 pe podium, ocupând locul al treilea. Locul al doilea a fost obținut de ACS Caracal, în timp ce laurii de campioni i-au primit cei de la Oltul Curtișoara, care vor disputa, în dublă manșă, barajul pentru accederea în Liga a III-a, în compania celor de la ARO Muscelul Câmpulung!

După un parcurs foarte bun, fotbaliștii antrenați de Mitică Moșteanu au obținut un merituos loc trei, fiind al treilea campionat consecutiv când ocupă această treaptă a podiumului.

Echipa din Radomirești a terminat campionatul cu un total de 66 de puncte, din 30 de meciuri disputate: 21 victorii, 3 meciuri egale, 6 înfrângeri, 79 de goluri marcate și 39 primite.

Iată ce a declarat Nicușor Sîia, primarul comunei Radomirești, artizanul formării acestei echipe și susținător necondiționat al fenomenului fotbalistic din localitate:  „Dragi suporteri și susținători ai Unirii Radomirești, am încheiat cu o victorie și ultimul meci din sezonul 2022-2023, Liga a IV-a. Vreau să vă mulțumesc că ați fost alături de noi și în acest sezon! Mulțumim pentru susținere! Trebuie, de asemenea, să le mulțumesc băieților și domnului antrenor Mitică Moșteanu, care și anul acesta și-a îndeplinit obiectivul, terminând campionatul pe locul III. Hai Unirea!”

ACS OLTEȚUL OSICA – UNIREA RADOMIREȘTI – 2-5

Portar: Bușcă Răzvan;

Fundași: Voicu Nicușor, Dade Cornel, Rădulescu Bogdan, Petria Răzvan

Mijlocași: Voicu Marius, Alecu Alin, Toma Viorel, Stanca Cristian

Atacanți: Simion Gigi, Scurtu Răzvan

Au mai intrat: Trăistaru Adrian, Rotaru Florel

Marcatori: Stanca Cristian, Alecu Alin, Voicu Nicușor, Voicu Marius, Simion Gigi.

 A consemnat Dragoș Sîrghie

- Advertisment -

Most Popular