AcasăActualitateUNPR a acordat Diplomele Aniversare de Patriot Român veteranilor de război

UNPR a acordat Diplomele Aniversare de Patriot Român veteranilor de război

Ieri, 29 aprilie a.c., au fost omagiați veteranii de război, moment în care Emil Albotă, secretar de stat în Ministerul Educației și prim-vicepreședinte UNPR Olt, a înmânat veteranilor din Slatina Diplome Aniversare de Patriot Român.

Distincțiile au venit având în vedere și faptul că, anul acesta, se împlinesc 70 de ani de la încetarea celui de-al Doilea Război Mondial. Totodată, veteranii de război au primit și mesajul președintelui UNPR, general (r) Gabriel Oprea.

albota diplome veterani«Astăzi, zi cu înaltă încărcătură emoțională și spirituală, i-am comemorat și omagiat pe cei care au fost apărători ai țării și ai interesului național. Ziua veteranilor de război a constituit prilejul de a fi alături de eroii noștri, de a le onora faptele de eroism și de a le recunoaște meritele.

Pe lângă „Diplomele Aniversare de Patriot Român”, pe care am avut onoarea să le înmânez veteranilor noștri, le-am adus la cunoștință și mesajul adresat, cu această ocazie, de către președintele UNPR, general (r) Gabriel Oprea: „…Cu onoare și admirație, ne înclinăm în fața domniilor voastre, Eroi ai Neamului, adevărați Patrioți Români!», a declarat Emil Albotă.

Ionuț Dumitrescu


RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments