AcasăPoliticaUNPR dovedește că își asumă angajamentele făcute în fața electoratului său

UNPR dovedește că își asumă angajamentele făcute în fața electoratului său

Marți, 2 decembrie 2014, Ion Toma – președintele UNPR Olt, senator de Ialomița și secretar general adjunct al UNPR – a participat la o conferință de presă, susținută la sediul central al UNPR. Alături de Ion Toma au participat miniștrii Gabriel Oprea și Eugen Nicolicea, Neculai Onțanu – secretar general UNPR, deputatul Valeriu Steriu, precum și reprezentanți ai organizațiilor de tineret și elevi: Cezar Stancu, Iulia Cezara și Costi Cherciuc.

toma si oprea l iLiderii UNPR au ieșit în fața opiniei publice pentru a relansa două dintre principalele proiecte, două măsuri extrem de utile pentru evoluția societății romanești. Astfel, se dorește taxarea cu 1% a averilor ce depășesc 450.000 de euro, fondurile colectate urmând a fi redirecționate către finanțarea acelor sectoare ale economiei care au nevoie stringentă de fonduri pentru a funcționa: sănătate și educație. Cel de-al doilea proiect susținut de liderii UNPR a fost cel referitor la reducerea vârstei de vot, de la 18 ani, la 16 ani.

„Am punctat necesitatea de a introduce o măsură care să stimuleze implicarea tinerilor, în mod activ, în viața politică, și anume introducerea dreptului de vot pentru tinerii care au împlinit vârsta de 16 ani. În acest mod, UNPR dovedește că își asumă angajamentele făcute în fata electoratului său, perseverând în susținerea unor inițiative emblematice pentru activitatea noastră. Aștept opiniile și sugestiile d-voastră în legătură cu propunerile pe care le-am avansat. Vă mulțumim pentru sugestiile și susținerea de până acum, și vă așteptăm, în număr cât mai mare, alături de noi, pentru a reuși să implementam aceste proiecte cât mai curând”, a declarat senatorul Ion Toma.

Trebuie amintit faptul că nu este prima dată când UNPR susține cele două proiecte, acestea au fost lansate în anul 2012, însă au fost respinse definitiv de Camera Deputaților, la o diferență de doar două voturi, deși primise aviz favorabil din partea Comisiei de Buget-Finanțe.

LINIA ÎNTÂI


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments