AcasăPoliticaUNPR – un partid al tinerilor și pentru tineri

UNPR – un partid al tinerilor și pentru tineri

În week-end-ul trecut, tinerii progresiști din Olt, conduși de Cosmin Ciorei –președintele Organizației de Tineret a UNPR Olt, au primit vizita colegilor din București și Dolj, respectiv Alexandra Dobre – președintele Studenților UNPR din România Alexandru Lazarov – secretar general al Organizației de Studenți la nivel național, Luminița Popescu – președinte Organizația de Studenți Sector 2 București și vicepreședinte la nivel național, Robertina Stancu – vicepreședinte al Organizației de Tineret București, Adrian Marinescu – președintele studenților UNPR Dolj și Laura Dobrescu – președinte studenți Olt, Florin Ștefan Gibea – președinte elevi Olt și Mihai Vasilescu – președinte studenți Slatina.

unpr cioreiPe parcursul celor trei zile, cât a durat vizita, tinerii progresiști au efectuat mai multe ședințe de lucru tematice, în cadrul cărora s-au trasat anumite obiective, pe parte de organizații de tineret, în vederea pregătirii alegerilor de anul viitor. Obiectivul tineretului UNPR este ca mulți dintre aceștia să se găsească, în 2016, pe poziții eligibile pentru Consiliile Locale, în Consiliul General al UNPR  și, de ce nu, în Camera Deputaților. De asemenea, întâlnirile au vizat și proiectele UNPR dedicate tinerilor.

Liderii studenților UNPR din București și Dolj s-au declarat încântați de modul în care au fost primiți, spunând că la Slatina, este o echipă foarte puternică, atât la seniori, cât și la tineret.

Tot cu această ocazie, a fost organizată și o conferință de presă, în care s-a vorbit atât despre cum va merge UNPR, la alegerile din 2016, dar și despre liderul UNPR Olt, senatorul Ion Toma, cel care, de fiecare dată, a fost alături de tineri, susținându-le fiecare acțiune.

„Atâta timp cât Victor Ponta se va afla la conducerea guvernului și a PSD. Dacă vreuna din aceste clauze nu mai este valabilă, automat, alianța se va încheia, conform protocolului. În condițiile de față, consider că suntem capabili să ne asumăm o candidatură independentă de PSD. Suntem pregătiți pentru asta. Suntem pregătiți să candidăm singuri la alegeri. De la viitoarele alegeri așteptăm să fim pe liste, pe locuri eligibile, pentru că este momentul, ne asumăm astfel de poziții, din toate punctele de vedere. avem pregătire profesională și experiența de la partid”, a declarat Alexandra Dobre.

Dincolo de partea politică, d-l Toma este om

„D-l președinte Toma nu mai are nevoie de nicio prezentare. În ceea ce privește organizația de tineret, de fiecare dată, a fost alături de noi, am simțit sprijinul dumnealui, cât și al prim-vicepreședintelui Emil Albotă. Relația dintre noi este una constructivă, bazată pe respect, pe sprijin. Personal, am foarte multe mulțumiri să-i adresez. Aproape tot ce am învățat în politică, se datorează dumnealui”, a spus Cosmin Ciorei.

Tot despre Ion Toma, Alexandra Dobre a declarat: „Dincolo de partea politică, d-l Toma este om, asta e cel mai important, este atent la nevoile celorlalți. Avem o relație foarte bună cu d-l senator, noi, organizațiile de tineret, studenți, elevi, pentru că ne promovează foarte mult, cu fiecare ocazie. Promovează tinerii și crede în ei. D-l senator este un om extraordinar și înțelege sensul pe care-l au tinerii, pentru că noi reprezentăm viitorul”.

unpr tomaÎntâlnirea tinerilor progresiști s-a încheiat cu o ultimă ședință de lucru, la care li s-a alăturat și senatorul Ion Toma, care le-a transmis acestora că acum este momentul să iasă în față, să se facă cunoscuți,  asigurându-i de tot sprijinul.

„Mă bucur că sunt astăzi, în mijlocul vostru. Vă bateți cu toate greutățile, cu toate restricțiile, cu cei de la alte partide, dar și cu mentalitatea care a trenat, până acum, aceea că tinerii mai trebuie să stea în banca lor. Sunt unul care a rămas și voi rămâne cu voi. Sunt unul care crede că țara trebuie să ajungă pe mâna voastră, iar voi trebuie să fiți parte a marilor decizii care se iau în această țară. Aveți o șansă, măi, tineri ai acestui partid.

Voi, dacă vreți să intrați în politică, trebuie, în primul rând, să aveți electoratul vostru, nu trebuie să apelați la electoratul meu, de peste 45-50 de ani. În mine aveți un prieten, care știe să se bată pentru voi. De un an de zile, mă lupt să arăt că partidul este unul al tinerilor și pentru tineri. O țară fără tineri, o localitate fără tineri, înseamnă că este una moartă. Cred în voi și sunt convins că veți fi alături de Cosmin, de toată conducerea Bucureștiului. Faceți pasul acum, nu mai așteptați. Faceți o echipă și vă garantez că veți avea mare succes”, a conchis senatorul UNPR Ion Toma.

Ionuț DUMITRESCU


3 COMENTARII

  1. Ce se naste din pisica ,tot soareci mananca.Cine si cum le va scoate acestor tineri comunismul din cap.Nu ati vazut ce ne-a facut Micul Titulescu,la votat pe Ratiu si pe urma s-a dus sa-l voteze pe Putin.Acum este zalog la Edi Cule pana il va rade-n cap si-i va face un mangealak.

  2. Un om care sustine tinerii, un partid care are in vedere initiativa, formarea si indrumarea tinerilor spre realizarea proiectelor si ideilor lor. Tineretul = viitor 🙂

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments