Print this Post


  USR ȘI REVOLUȚIA BUNEI GUVERNĂRI

  PE 6 DECEMBRIE, VOTAȚI REVOLUȚIA BUNEI GUVERNĂRI, VOTAȚI CANDIDAȚII USR PLUS PENTRU O ROMÂNIE FĂRĂ HOȚIE ȘI PENTRU ERADICAREA CORUPȚIEI. NOI SUNTEM SCHIMBAREA. VOTEAZĂ PENTRU VIITORUL COPIILOR TĂI!

  VOTAȚI CANDIDAȚII USR PENTRU PARLAMENTUL ROMÂNIEI.

  România traversează o criză sanitară gravă accentuată de haos administrativ, de impostură politică și de hoția generalizată care ne-a mâncat resursele necesare modernizării țării.

  După 31 de ani de minciună, demagogie și impostură, vechile partide au eșuat și au distrus încrederea românilor.

  USR vine cu Revoluția bunei guvernări, pentru construirea unei Românii fără hoție, fără sinecuri și privilegii pentru aleșii neamului.  Fără imunități și pensii speciale. Fără atentate la păduri și la mediul înconjurător.

  Vrem o Românie administrată cu competență și cinste. O Românie dreaptă, modernă și dezvoltată. Cu o identitate bine definită, în cadrul Uniunii Europene.

  Dorim o justiție liberă și independentă.  Una dintre primele noastre măsuri de guvernare va fi corectarea legilor PSD anti-justiție  și întărirea reglementărilor  Codul Penal.

  Înainte de toate, trebuie să eliminăm corupția și hoția.  Numai așa putem relansa economia unei țări strivite de corupție și impostură politică.

  Sănătatea și Educația vor fi în linia întâi a preocupărilor USR. Aceste două sisteme de care depinde viitorul națiunii noastre trebuie urgent depolitizate.

  Vom elimina și recalcula toate pensiile speciale.

  Dezvoltăm economia României fără birocrație, cu susținerea hotărâtă a fermelor mici și mijlocii. Cu acces la finanțarea europeană, cu zero taxe pe salariul minim, cu facilitarea reîntoarcerii în țară a românilor care își doresc să revină Acasă.

  Vom lua autostrăzile făcute pe hârtie de vechile guvernări  și le vom transpune în realitate, prin restructurarea companiei naționale de autostrăzi, angajarea de profesioniști și stabilirea unor priorități clare.

  Vom combate tăierile ilegale de păduri prin împădurire și atragere de fonduri europene.

  Sloganul „Fără penali în funcții publice” va prinde viață doar cu USR la guvernare.

  Vom limita numărul de parlamentari la 300 și vom pune la punct o reformă electorală.

  În tot și-n toate, USR va face posibil accesul cetățenilor la informațiile relevante privind instituțiile statului, printr-o transparență totală.

  VOTAȚI CANDIDAȚII USR PENTRU PARLAMENTUL ROMÂNIEI. VOTAȚI  CÎRSTEA FLOREA PENTRU SENAT ȘI FĂNEL BĂDICI LA CAMERA DEPUTAȚILOR!

  Comandat de:  Uniunea Salvați România. Cod mandatar 11200021,  executat de SC OBSERVATOR SRL

  Permanent link to this article: https://linia1.ro/usr-si-revolutia-bunei-guvernari/