AcasăEditorialVâlcov – inamicul public nr. 1 al județului Olt

Vâlcov – inamicul public nr. 1 al județului Olt

Odată cu venirea lui Darius Vâlcov în PSD Olt (partid altădată onorabil), în județul Olt s-a oficializat un regim al imposturii, cum rar ne-a fost dat să vedem undeva, de la Revoluție încoace. Niciodată până la Vâlcov-pesedistul, minciuna și șuteala nu înfloriseră atât de plenar…

Niciodată, din 1989 încoace, electoratul din Olt și primarii acestui județ amărât nu au fost atât de prizonieri partidului-stat, așa cum sunt astăzi. Niciodată nu s-au exercitat asupra primarilor de altă culoare decât cea roșie astfel de presiuni politice și economice (vezi presiunile asupra primarului Ionel Mirea de la Crâmpoia), pentru ca aceștia să abdice de la credința lor.

Niciodată presa din Olt nu s-a vândut cum se vinde astăzi, pe doi lei, cumpărată fiind de niște analfabeți cinici ai fostului PDL, care s-au îmbogățit fără măsură, ei neavând decât „meritul” de a se afla astăzi sub protecția acestui partid, care ar fi avut mult mai multă onoare și prestanță fără Darius Vâlcov.

Niciodată manipularea mulțimilor n-a fost mai completă, așa cum s-a desăvârșit după intrarea lui Vâlcov în PSD. De la Vâlcov încoace, dictatura propagandei de tip bolșevic a devenit, în Olt, politică de stat. Jefuirea la drumul mare a afișelor și bannerelor opoziției a devenit obligatorie în PSD, aceasta făcând parte tot din arsenalul de luptă al fostului PDL. Și asta, după ce atâta amar de vreme Vâlcov s-a bătut cu pumnul în piept, afirmând în gura mare că e om de dreapta, popular și capitalist sadea.

Vâlcov își poartă traseismul politic (ApR, PD-PDL, PSD) ca pe o floare, la butonieră, ridicându-l la rang de doctrină. Expert în dedesubturi, profitor exclusiv după politică, el neavând în viața lui nicio meserie, mediocru ca intelectual, dar genial ca șiretenie, Vâlcov a introdus în PSD și în Olt puterea absolută a impostorilor îmbogățiți peste noapte asupra sărăcimii care există cât frunză, câtă iarbă. Chiar fără a avea vreo funcție politică în PSD Olt, el a stricat și PSD și i-a zăpăcit și pe primari, prin șantajul politic și economic exercitat asupra lor, încălcând astfel nu numai legile morale, dar și criteriul fundamental pe care se sprijină social-democrația: solidaritatea!

La Vâlcov, solidaritatea se aplică doar la nivelul  găștii și al clanului lui portocaliu. Până la Vâlcov, n-am mai văzut un socialist cu atâta poftă de aur și bogăție, cu atâta poftă de palate și mașini de lux, n-am mai văzut un socialist mai opulent și mai distructiv ca soțul Laviniei Șandru.

Golănii făceau și ce doi Marini ai PSD Olt, Ionică și Diaconescu, însă nu de dimensiunile ăstea cosmice. Din fericire, avem semnale că în PSD Olt sunt și oameni onești, care ar putea, în viitorul apropiat, să-i dea papucii lui Vâlcov, acesta încălcând toate regulile pe care le-a stabilit cu partidul-mamă, atunci când a migrat, cu toată clica lui democrat-liberală, în brațele partidului-salvator.

Premizele sunt create…

Dumitru SÂRGHIE


4 COMENTARII

  1. O descriere conformă. Când a năşit o ,,persoană,, nu l-ai cunoscut? Care sunt acei psd-isti valorosi, de stanga, stanescu, oprescu sau poate…Toma?

  2. Subliniez doar atat :”Niciodată presa din Olt nu s-a vândut cum se vinde astăzi, pe doi lei, cumpărată fiind de niște analfabeți cinici ” …. Ar putea fi vorba insa si de santaj ,sub cele mai urate si diverse forme,santaj exercitat de aceiasi “analfabeti cinici”.

  3. Am putin peste 40 de ani, fara experienta politica, dar idealist. Ceea ce observ in ultimul timp, te face sa fugi in lume. La cum intelege PSD Olt democratia, il apropie de regimurile autoritare din perioada interbelica….le stau in gat opozantii, pe care i ar manca daca ar putea. Nimeni nu are voie sa gandeasca altfel, sa simta altfel. Mai vad si declaratii…”o campanie pasnica, europeana”, si tineretu psd ist huiduie prin localitatile judetului, adunati “spontan”, sau… “au venit primarii de buna voie in marea familie psd ista” , in conditiile in care, pe site ul CJ sunt hotarari( ex. hcj 85:10.06.2014) in care primarii din opozitie primesc..un deget in sus.Primarii, sunt precum femeile violate si …obligate sa iubeasca marele organ psd ist. Articolul dumeavoastra exprima ceea ce simt, iar vremurile imi provoaca multa greata( si lamaia s a scumpit).

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments