AcasăActualitateValentin Ionuț Pîrvu – noul președinte al PSD Scornicești! Deputatul Marius Iancu:...

Valentin Ionuț Pîrvu – noul președinte al PSD Scornicești! Deputatul Marius Iancu: „La Scornicești, a început schimbarea!”

Joi, 10 noiembrie a.c., Adunarea Generală a PSD Scornicești și-a desemnat noul președinte, în persoana d-lui Valentin Ionuț Pîrvu, consilier local PSD Scornicești! Valentin Ionuț Pîrvu are susținerea întregii organizații PSD Scornicești, precum și a întregii echipe a PSD Olt, care a fost prezentă, in integrum, la acest eveniment, așa cum a fost prezentă în toate localitățile județului, unde s-au desfășurat alegerile interne ale social-democraților din Olt!

Valentin Ionuț Pîrvu a preluat ștafeta de la Cătălin Ușurelu și i-a avut alături pe:

Marius Oprescu – președinte PSD Olt și președinte al CJ Olt, Virgil Delureanu – secretar executiv PSD Olt și vicepreședinte CJ Olt, Ionuț Ivan – vicepreședinte PSD Olt și vicepreședinte CJ Olt, Siminica Mirea – senator și vicepreședinte PSD Olt, Marius Iancu – deputat și vicepreședinte PSD Olt, Florin Barbu – deputat și vicepreședinte PSD Olt, Adrian Chesnoiu – deputat și vicepreședinte PSD Olt, Cătălin Grecu – deputat și vicepreședinte PSD Olt, Emil Albotă – deputat și vicepreședinte PSD Olt, Corina Sulger – președinta Organizației de Femei PSD Olt, Emil Marinescu – președintele Organizației Pensionarilor Social-Democrați Olt, Cosmin Floreanu – președintele Tineretului Social-Democrat Olt și subprefect de Olt.

Marius Oprescu și-a declarat susținerea necondiționată pentru noul președinte al Organizației Scornicești, care va fi, de asemenea, candidatul PSD pentru fotoliul de primar al orașului!

Marius Iancu, deputat și vicepreședinte PSD Olt:

„AVEM CU TOȚII UN SINGUR OBIECTIV – PSD SĂ CÂȘTIGE LA SCORNICEȘTI!”

Deputatul Marius Iancu l-a felicitat pe noul președinte și este încrezător în victoria PSD la alegerile din Scornicești, ce vor avea loc în 2024. Totodată, Marius Iancu i-a mulțumit lui Cătălin Ușurelu pentru munca depusă în cadrul Organizației PSD Scornicești:

„Valentin Ionuț Pîrvu are experiență în mediul de afaceri, în administrație, are viziune pentru dezvoltarea acestui oraș, dar și o echipă puternică, unită, alături de el, fără orgolii! Pentru anul electoral 2024, avem cu toții un singur obiectiv – PSD să câștige la Scornicești! Este necesar ca PSD să fie sprijin pentru oamenii din Scornicești! Mult succes tuturor!

La Scornicești, a început schimbarea! Este o nouă perioadă, atât pentru PSD Scornicești, cât și pentru întreaga comunitate! Noul președinte al PSD Scornicești, ales în cadrul Conferinței de Alegeri, este Valentin Ionuț Pîrvu, consilier local PSD, pe care îl felicit și îi urez mult succes! De aceea, alături de el, vom continua împreună, pentru ca orașul Scornicești să aibă primar PSD!

Îi mulțumesc și îl felicit pe fostul președinte Cătălin Ușurelu pentru toată munca depusă în acești ani, pentru că a fost un bun coleg de campanii electorale pentru noi toți și un bun prieten.”

A consemnat Dragoș Sîrghie


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments