AcasăActualitateValoarea tichetelor sociale, acordate de către Primăria Slatina, a crescut la 150...

Valoarea tichetelor sociale, acordate de către Primăria Slatina, a crescut la 150 lei

Programul Tichetelor Sociale de Sărbători a devenit o tradiție a solidarității, în Slatina! Din decembrie 2016, Primăria Slatina implementează, cu succes, un program dedicat comunității, oferind tichete sociale de sărbători, cu ocazia Crăciunului și Paștelui.

„Anul acesta, suntem încântați să aducem schimbări pozitive, în cadrul acestui program, pentru a sprijini mai multe categorii sociale și pentru a marca, cu bucurie, spiritul sărbătorilor.

Valoarea tichetelor a crescut la 150 lei/persoană/sărbătoare. Noi categorii sociale au fost adăugate, precum persoane cu handicap mediu și beneficiari de indemnizații, conform legilor speciale, cu venituri nete cumulate de cel mult 1200 lei/lună.

Tichetele pot fi folosite pentru achiziționarea de produse alimentare, articole de curățenie, igienă corporală sau a locuinței, produse farmaceutice, precum și pentru articole de îmbrăcăminte și încălțăminte.

Angajamentul nostru: Primăria Slatina se implică, în continuare, în această inițiativă, având în vedere nevoile comunității. Contăm pe sprijinul și înțelegerea dumneavoastră, pentru a face, din aceste sărbători, momente speciale pentru fiecare locuitor al Slatinei”, a declarat Emil Moț, primarul municipiului Slatina.

Dragoș Sîrghie


RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments