AcasăActualitateViceprimarul Caracalului a fost revocat din funcție

Viceprimarul Caracalului a fost revocat din funcție

Marți, 31 martie a.c., în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Caracal, pe lista suplimentară, a fost propus un proiect de hotărâre cu privire la revocarea din funcție a viceprimarului Ion Mocanu, începând cu data de 1 aprilie 2015, proiect inițiat de 16 consilieri locali. În urma votului liber exprimat, dintre cei 19 consilieri locali prezenți, 17 au votat pentru aprobarea revocării din funcție a viceprimarului Ion  Mocanu. De asemenea, Consiliul Local a declarat vacantă funcția de viceprimar.

ion mocanu caracal„Vă mulțumesc foarte mult pentru sprijinul acordat la numirea mea în funcție. Vă mulțumesc și pentru sprijinul acordat, în această perioadă de doi ani și aproape jumătate, pe care am avut-o în această funcție. Vă mulțumesc chiar dacă ați fost, prin gândire, împinși de la spate. Eu înțeleg situația și, ca atare, mă opresc din  declarații. Vă urez să aveți o altă gândire, o altă mentalitate, nu ca a mea”, a declarat Ion Mocanu.

Chiar dacă proiectul a fost inițiat de 16 dintre consilierii locali ai municipiului Caracal, Ion Mocanu a mai spus că preferă retragerea sprijinului politic, în detrimentul depunerii demisiei: „Propun să nu mai schimbăm nimic, rămâne cu retragerea sprijinului politic. De fapt, eu am cerut acest lucru”.

Ionuț DUMITRESCU


RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments