AcasăActualitateVisul unei nopți de iarnă – la Slatina

Visul unei nopți de iarnă – la Slatina

Miercuri, 25 noiembrie 2015, începând cu ora 19.00, pe scena Centrului Cultural „Eugen Ionescu” din Slatina iubitorii de teatru vor putea urmări comedia romantică „Visul unei nopți de iarnă”, în regia lui Marius Gilea. Vor urca pe scenă actorii: Ioana Călin, Eranio Petrușka, Andreea Lucaci, Adrian Georgescu, Diana Mereu, Ana-Bianca Tudorică, Vasile Revnic, Ana-Maria Turcu, Tudor Morar și Elena Voineag.

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Slatina, Asociația Culturală Center Inter Art și Centrul Cultural „Eugen Ionescu” Slatina, și face parte din cea de-a XXV-a ediție a Zilelor Eugen Ionescu.

afis visul unei nopti de iarnaUna dintre piesele celebre ale lui Tudor Mușatescu, „Visul unei nopți de iarnă” a avut premiera pe scenă, în anul 1937, la Teatrul „Comedia”, din București, avându-i în rolurile principale pe George Vraca, Nelly Sterian și W. Ronea. Ulterior, piesa a fost ecranizată de două ori: prima dată în 1946, în regia lui Jean Georgescu, și a doua oară, în 1980 (varianta pentru televiziune), în regia lui Dan Necșulea.

Biletele s-au pus în vânzare, la casieria Centrului Cultural „Eugen Ionescu” începând de luni, 16 noiembrie, la prețul de 12,50 lei.

Ionuț DUMITRESCU

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments