AcasăPoliticaVotul tinerilor decide viitorul tuturor!

Votul tinerilor decide viitorul tuturor!

Fiind ultima zi de campanie electorală, putem spune că Alianța Creștin Liberală Olt a făcut o campanie civilizată, de bun-simț, bazată pe informarea cât mai corectă a cetățeanului. Într-un cuvânt  – un lucru bine făcut, așa cum sună și sloganul de campanie al lui Klaus Iohannis: „România lucrului bine făcut!”

Membrii ACL Olt au organizat acțiuni în toate localitățile județului Olt, fiind foarte bine primiți de către oameni și, în special, de către tineri, semn că România se îndreaptă spre o schimbare istorică în fruntea țării.

marian calin siminica mireaDespre rolul tinerilor și importanța lor în aceste alegeri ne-a vorbit Marian Călin, președintele Tineretului Democrat Olt:

„Susțin implicarea tinerilor în politică, deoarece de noi depinde ca generațiile ce vor urma să fie pregătite pentru asumarea rolului în actul politic și administrativ al țării noastre.

De aceea, prin exprimarea votului și anume votul tinerilor, inclusiv a celor care vor vota pentru prima dată, reprezintă șansa noastră de a schimba modelul politic al României, care trebuie să se bazeze pe tinerii ei, pe puterea de schimbare, pe inovație și pe modelul lor de comunicare interactivă.

ACL OLT tineriTinerii trebuie să meargă la vot pentru alegerea noului lor președinte care să-i susțină în promovarea acestor valori esențiale, să-i înțeleagă și care să-i implice în societatea civilă și în mijlocul procesului decizional.

Un lucru important, bine de știut, este acela că noi desfășurăm o campanie electorală curată ce nu implică atacuri la persoana, mesaj pe care tinerii TDL l-au transmis la fiecare proces electoral.

Schimbarea pornește odată cu participarea tinerei generații la vot. Votează Klaus Iohannis!”, a declarat Marian Călin.

LINIA ÎNTÂI


1 COMENTARIU

  1. ce mesaj stupid!Romania lucrului bine facut.Ce o fi insemnand asta pentru voi TDL?Iohanis nu cunoaste constitutia de asta a lansat acest mesaj.O sa va dea cele 6 case a lui daca iese presedinte,dar nu va imbatati cu apa rece.

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments