AcasăActualitateZi importantă pe axa timpului, pentru comuna Coteana! Ionuț Dima a semnat...

Zi importantă pe axa timpului, pentru comuna Coteana! Ionuț Dima a semnat două contracte de finanțare importante pentru comunitate

Ionuț Dima, primarul comunei Coteana, a semnat, la începutul acestei săptămâni, două contracte de finanțare, alături de ministrul Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrație. Este vorba despre proiectele: șanțuri betonate și podețe, în toată localitatea, în valoare de 12.900.049,60 lei; extinderea și punerea în funcțiune a sistemului de canalizare, în valoare de 9.939.630 lei.

„Este o zi importantă pe axa timpului, pentru comuna Coteana, dar și pentru mine, ca reprezentant ales în cadrul acestui prim mandat. Este ziua în care au fost semnate, alături de ministrul Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrație, două proiecte, prin care se vor concretiza alte două promisiuni pe care le-am făcut cotenenilor, în urmă cu trei ani, pe care le pun în practică, așa cum am promis.

Vă mulțumesc pentru susținere și pentru votul de încredere pe care mi-l acordați, în fiecare zi a mandatului meu”, a declarat Ionuț Dima.

Dragoș Sîrghie

- Advertisment -

Most Popular