AcasăActualitateZilele Tineretului 2013

Zilele Tineretului 2013

În perioada 8-9 mai 2013, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Olt va derula o serie de activități, ce fac parte din proiectul „Zilele Tineretului 2013”. Alături de DJST, în această manifestare s-au implicat și Consiliul Județean Olt, Primăria Municipiului Slatina, Instituția Prefectului Județul Olt, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt, Inspectoratul Școlar Județean Olt, Consiliul Județean al Elevilor Olt, Fundația pentru Tineret Olt și Centrul de Informare „Europe Direct” Slatina.

În prima zi a evenimentului, începând cu ora 9.00, la sediul AJOFM Olt, va avea loc un târg de joburi pentru tineri. O oră mai târziu, tinerii doritori de mișcare sunt așteptați să participe la „Crosul Tineretului”. Startul se va da din fața Prefecturii Olt și va continua pe bulevardul A. I. Cuza, apoi sensul giratoriu din apropierea Casei de Cultură a Tineretului și retur. Vor fi oferite premii pentru ocupanții primelor trei locuri, la categoriile băieți, fete.

Pentru data de 9 mai, D.J.S.T. Olt dorește să implice tinerii într-o serie de acțiuni care să reflecte și să corespundă intereselor și așteptărilor acestora. Astfel, tinerii pot participa, chiar de Ziua Europei, începând cu orele 10.00, la dezbaterea cu tema „Anul European al cetățenilor”, care se va desfășura la Colegiul Național „Radu Greceanu” din Slatina. Tot în aceeași zi, la ora 13.00, vor fi organizate activități sportiv-creative, cum ar fi streetball și fotbal-tenis (tenis de picior), unde vor fi premiate primele trei locuri.

Zilele Tineretului 2013 se vor încheia, pe platoul Casei de Cultură a Tineretului din Slatina, locul unde, începând silviancu ora 17.30, va avea loc spectacolul „Tineri pentru tineri”, un spectacol de muzică, dans sportiv și Zumba.

„Scopul marcării «Zilelor Tineretului 2013» la nivel local și crearea unui cadru organizatoric și social optim este de a consolida socializarea tinerilor și a membrilor comunității în general. Prin activitățile propuse în cadrul acestui proiect se urmărește creșterea interesului tinerilor privind implicarea lor în viața comunității. Activitățile vor contribui la dezvoltarea personală a tinerilor sub aspect educațional și informațional. Tinerii participanți la acțiunile sportiv-recreative își vor dezvolta spiritul competitiv, fair-play-ul și vor aborda modalități inedite de petrecere a timpului liber. Târgul de joburi pentru tineri reprezintă un important eveniment de recrutare în plan local din perspectiva calității candidaților, o oportunitate de a întâlni și identifica candidații adecvați, consolidând, în același timp, brandul de angajator al companiilor locale prezente. Nu fiți spectatori, implicați-vă!”, a declarat Marius Silvian Dan, director executiv al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Olt.

Ionuț Dumitrescu


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments