AcasăActualitateZIUA COPILULUI – SĂRBĂTORITĂ LA CORABIA!

ZIUA COPILULUI – SĂRBĂTORITĂ LA CORABIA!

Primăria și Consiliul Local Corabia au  organizat în data de 1 Iunie, în Piața  Independenței, programul cultural-artistic  Zâmbet de Copil. Invitați principali au fost actorii trupei de teatru ARIEL din Rm.-Vâlcea, care au adus în fața copiilor spectacolul de teatru „Năzdrăvăniile lui Nică”, după opera „Amintiri din Copilărie”, de Ion Creangă.

Toți copii au primit bomboane din partea Primăriei, iar buna dispoziție a fost menținută de actorii trupei de teatru, care i-au pictat pe copii pe față, au avut oameni pe picioroange și statui vivante, iar un clown interesant a prezentat tot spectacolul, care a avut loc pe scena amplasata în Piața Independenței.

ziua copilului corabia 1Tot pe această scenă a avut loc Festivalul Interjudețean de folclor „CUNUNA DUNĂRII”, coordonat de Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Corabia, cu sprijinul primăriei și consiliului local, la care au participat peste 400 de copii din județele Olt, Dolj, Teleorman și Gorj.ziua copilului corabia 2

Invitații speciali ai acestui festival au fost Ansamblul Folcloric „Nashenceta” din Pleven (Bulgaria). Trofeul festivalului „CUNUNA DUNĂRII” – ediția I a fost câștigat de către formația de dansuri „Mugurașii Oltului”, din comuna Giuvărăști, județul Olt.

O zi deosebit de frumoasă, sărbătorită cu fast și la Corabia. Copiii dau sens vieții și oricât ne-ar fi de greu, trebuie să luptăm și să mergem mai departe. Cu inocența din priviri și cu sufletele lor pure, copiii sunt cei care aduc lumina în orice familie.

Ionuț Dumitrescu 


RELATED ARTICLES

2 COMENTARII

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments