AcasăActualitateZiua Internațională a Sportului, marcată la Biblioteca Județeană Olt „Ion Minulescu”

Ziua Internațională a Sportului, marcată la Biblioteca Județeană Olt „Ion Minulescu”

Miercuri, 22 mai a.c., Biblioteca Județeană Olt „Ion Minulescu” a organizat, pentru al treilea an consecutiv, un eveniment dedicat Zilei Internaționale a Sportului.

„Importanța sportului în viața mea!” este genericul sub care s-a desfășurat concursul de creația literară-eseuri, în urma căruia copiii, cu vârste de 10-12 ani, au fost răsplătiți pentru inspirația și participarea lor și au fost desemnate cele mai bune lucrări, aceasta fiind premiate.

La Gala demonstrativă a sporturilor reprezentative pentru Slatina, menită să promoveze sportul, în special, și mișcarea, în general, în rândul tinerei generații, au luat parte antrenori, de la mai multe ramuri sportive din Slatina și elevii acestora, care practică respectivele sporturi. Aceștia le-au vorbit și le-au demonstrat zecilor de copii prezenți la bibliotecă să ia contact cu sportul.

Așadar, au susținut demonstrații Cluburile sportive și antrenorii lor CSM Slatina Tenis de masă, Templul lui Kratos, CSM Slatina Lupte greco-romane, Școala de dans MGV, Cătălin Gangiu, antrenor de box, precum și Daniel Popescu, freestyle skateboarding, participant la Românii au Talent.

Prin argumentele aduse, toți i-au convins pe copii și tineri să facă mișcare și să practice un sport.

Dragoș Sîrghie

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments