AcasăActualitateZiua porților deschise la Școala „Virgil Mazilescu” din Corabia

Ziua porților deschise la Școala „Virgil Mazilescu” din Corabia

Sâmbătă, 30 martie a.c., Școala „Virgil Mazilescu” din Corabia a organizat „Ziua porților deschise” pentru părinții care vor să-și înscrie copiii în clasa pregătitoare sau în clasa I. Astfel, părinții au avut posibilitatea de a constata dacă școala la care urmează să-și înscrie copiii este dotată corespunzător și s-au putut informa despre programele educaționale pe care instituția de învățământ le pune la dispoziția boboceilor de la clasa pregătitoare și clasa I.

Părinții au venit însoțiți de către copii și au părut foarte încântați de dotările găsite în cele două clase pregătitoare pe care Școala „Virgil Mazilescu” le oferă pentru noul an de învățământ. Mai multe informații găsiți pe site-ul http://mazilescucorabia.wordpress.com

scoala mazilescuÎn același sens, marți, 2 aprilie a.c., la orele 17.00, în sala de festivități a Primăriei Corabia, a avut loc o ședință cu părinții copiilor ce vor fi înscriși în clasa pregătitoare și în clasa I. La ședință a participat, din partea IȘJ Olt, d-na inspector Mirela Paraschiv, din dorința unei informări cât mai exacte asupra metodologiei înscrierii copiilor dumneavoastră în aceste forme de învățământ.

La nivel județean, a fost înființat  TEL VERDE 0800816249 (pentru informații suplimentare referitoare la înscrierea copiilor în clasa pregătitoare) care funcționează  din data de 1 aprilie a.c., de luni până joi, în intervalul orar 8.00-16.00, iar vinerea, de la 8.00 la 14.00.

Dan Oltean


RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments