AcasăActualitate„Zona roșie” din PNL Olt îi mai dă un șah prezidentului Nicolae...

„Zona roșie” din PNL Olt îi mai dă un șah prezidentului Nicolae Ciucă!

Așa cum am prevăzut, în alte câteva comentarii anterioare, din ziarul „Linia Întâi”, neînțelegerile dintre cele două grupări din PNL Olt „dau apă la moara PSD Olt”, formațiune care oricum a fost, este și va fi una dintre cele mai puternice filiale social-democrate din țară, de la origini și până în prezent, aflate în județul absurdului lui Eugen Ionescu.

Îndrăznesc și acum să reiterez ideea supremației PSD Olt, în detrimentul PNL Olt, organizație  în care se dau lupte grele intestine, din cauza celor două matrici ideologice cristalizate, în urma „monstruoasei coaliții PSD-PNL”: anume o matrice liberalo-liberală și alta liberalo-pesedistă!

În viziunea reformiștilor din PNL Olt, reprezentați de deputatul Gigel Știrbu, cea mai proaspătă manevră liberalo-pesedistă, de pe plaiurile noastre alutane este oglindită în recentul mandat de director general al Direcției Județene de Agricultură Olt, pe numele ing. zootehnist Ion Drăgoi, semnat de ministrul PSD Florin Barbu, la propunerea președintelui PNL Olt în exercițiu, senatorul Liviu Voiculescu.

Adversarii lui Voiculescu susțin că numirea lui Ion Drăgoi în „fruntea mămăligii județene” vine din „Zona roșie” a PNL Olt, reprezentată, firesc, de Liviu Voiculescu. Este adevărat că dna ing. Gabriela Andronie, încă director al DAJ Olt până luni, 16 oct. a.c., simțind precoce  gâlceava politică și ouăle fierbinți, din partidul care a promovat-o (PNL Olt, prin consăteanul ei, senatorul Liviu Voiculescu), și-a cerut transferul, din timp, la Sistemul Antigrindină din Craiova, preferată fiind de un alt fost director al DAJ Olt, Dan Bărăgan, șeful suprem actual al Antigrindinei.

Se pare că dl. senator Liviu Voiculescu joacă tare, acordând sinecuri politice preferate de frații săi mai mari, pesediștii, în ciuda faptului că, în urmă cu ceva timp, generalul Ciucă i-a cerut demisia din funcția de președinte al PNL Olt.

Pe surse, ne-au venit niște lămuriri de la echipa adversă, cu privire la pasivitatea președintelui suprem al PNL, Nicolae Ciucă, lămuriri care au sunat laconic: „Răbdare și tutun!”

Între timp, PSD Olt crește, ca pâinea în țăstul primarului orașului Drăgănești-Olt, Marian-Viorel Tudorică, aghiotantul lui Liviu Voiculescu și susținătorul en-titre al ing. zootehnist Ion Drăgoi, un „cadru de nădejde”, care întărește și pe viitor linia conservatoare de subordonare a PNL Olt, față de mult prea puternicul PSD Olt!

Hălăi-șa!

Foto: Liberalul de rit nou, ing. zootehnist Ion Drăgoi, la ZIUA RECOLTEI de la Slatina, organizată de PSD Olt!

Dumitru Sîrghie


RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments