AcasăPrimim de la cititoriActualul primar din Spineni are toate șansele să devină campion în fapte...

Actualul primar din Spineni are toate șansele să devină campion în fapte penale!

Omul este ca pomul. Dacă pomul este bun, atunci el aduce roade bune. Dacă omul este rău, atunci faptele sale sunt rele. Dacă pomul neroditor este scos din pământ, cu tot cu rădăcini, și pus pe foc, tot așa și cu omul ale cărui fapte lasă de dorit. În cazul lor, aplicarea LEGII este un foc mistuitor, un mod de a pune ordine în lucruri, iar pe cei răi acolo unde le este locul conform legii!

De la noul primar al comunei Spineni, o localitate situată în partea de nord-est a județului Olt, localnicii aveau alte așteptări. Și asta pentru că, în campania electorală, Dănuț Șerpău, cel care l-a detronat, în 2012, pe fostul primar, pe Ion Din, a avut mare grijă să le sucească mințile cu tot felul de promisiuni deșarte, care niciodată nu vor vedea lumina zilei. Din 1989 și până în 2003, Dănuț Șerpău a activat pe raza comunei, în calitate de contabil șef al Agromec SA Spineni. Din 2003 până în 2012, Dănuț Șerpău a lucrat în cadrul uneia dintre cele mai importante Direcții din Primăria Spineni, la Direcția Impozite și Taxe. De acest aspect, locuitorii comunei Spineni ar fi trebuit să țină cont și să ia seama anul trecut, atunci când au intrat în  cabina de vot și l-au ales primar pe fostul perceptor de taxe și impozite din comună. Șmecheriile deprinse în exercitarea profesiei  i-au afectat nu numai modul de a gândi, dar și caracterul. La cum stau lucrurile acum în Primăria Spineni, Dănuț Șerpău are toate șansele să devină campion în fapte penale!

factura primaria spineni„Inginerii” vechi ascunse în mandatul noului primar

Cu toate că a promis că ele vor fi date în vileag și trimise spre rezolvare organelor competente, actualul primar a cotit-o și n-a mai dus probele acolo unde trebuie. Ba mai mult, unele dintre ilegalitățile comise de fostul primar al localității Spineni au fost duse la bun sfârșit chiar de Dănuț Șerpău, actualul primar. Așa au stat lucrurile și în cazul unei investiții realizate în mandatul primarului Ion Din, canalizarea de pe raza satelor Profa și Cuza Vodă, o investiție care nu a fost executată conform proiectului și care nici la această oră nu funcționează. Lucrarea respectivă a fost efectuată de o firmă din Slatina. Cu toate că nu este funcțională, actualul primar a aprobat totuși returnarea garanțiilor pentru lucrările efectuate de firma respectivă. În registrul faptelor penale comise de fostul primar, și ținute la loc de taină de actualul primar, se numără și: 1. Achitarea de două ori a facturii pentru tâmplăria de aluminiu de la Primăria Spineni; 2. Acceptarea la plată a unei facturi emisă de o firmă pentru tăierea mărăcinilor, în condițiile în care mărăcinii au fost tăiați de localnici, care au achitat și câte 50 de lei pentru fiecare animal; 3. Achitarea unor facturi emise de Vodafone, în situația în care nimeni din Primăria Spineni nu deține un număr pe o astfel de linie telefonică; 4. O plată efectuată în mod ilegal pentru o asigurare CASCO încheiată în contul autoturismului OT 82 XDX, autoturism care este în proprietatea lui Ion Din; 5. Modificări efectuate în registrul agricol, la rubrica Picu Gh. Ilie, și eliberarea a două titluri, chiar dacă adeverința de punere în posesie este pe numele Picu Gh. Ilie și a mai multor moștenitori; 6. Încasarea în mod ilegal a subvențiilor de pe terenurile aflate în rezerva primăriei; 7. Emiterea unor facturi, fără acoperire, în vederea achiziționării de îngrășăminte chimice și lucrări la izlazul comunal, lucrări ce au fost executate doar pe hârtie. Și lista poate continua în aceeași notă, o listă a ilegalităților pusă în practică în mandatul fostului primar, și acoperită acum de primarul Dănuț Șerpău. Într-un număr viitor, cu probe, vom vorbi despre „faptele” actualului primar al comunei Spineni!

Ionel Spineanu – Spineni


7 COMENTARII

    • Si eu mai vad ca nu prea stii sa scrii “internat” sau “internet” ,analfabetule!

  1. DEGEABA AI SCRIS ACEST ARTICOL LA ZIARUL LINIA INTAI – IN COMUNA SPINENI NU-L CITESTE NIMENI -NU EXISTA ABONAMENTE LA ACEST ZIAR .AI GRIJA CE SCRI CA EXISTA UN DREPT LA REPLICA SI SE POT CERE SI DAUNE MORALE. EU ITI ZIC SA TE OPRESTI NU PIERDE TIMPUL DEGEABA. PRIVESTE SI IN JURUL PRIMARIEI SA VEZI TOTUL SCHIMBAT ,RENOVAT .AI GRIJA CA PRIMARUL ARE CREDINTA IN DUMNEZEU SI SE ROAGA MULTI PENTRU EL SI NU UITA CA DUMNEZEU II AJUTA OMULUI CU SUFLET BUN SI CREDINCIOS.

  2. Chiar daca am fost invins in alegeri in 2012 acest om a facut intradevar ceva pt comuna . Varsta isi spune cuvantul !Si acel om sa termine cu acuzatiile neacoperite doar pentru faptul ca nu a primit ce isi dorea :CONSILIER UNPR! Mai bine a facut ca nu l-a pus ca nu stie nici sa scrie!

  3. Oare cel care a dat informatiile a fost chior sau mintea lui lasa de dorit !Pacat ca unele ziare preiau informatii fara sa consulte si alte persoane iar eu personal ii cer actulului primar sa dea in judecata si sa ceara daune intrucat nu avem ce sa ii reprosam . CEEA CE A FACUT IN DOI ANI PT COMUNA NU A FACUT FOSTUL PRIMAR IN 22 DE ANI si cu asta spun totul !

  4. Cel care a facut articolul intai sa vina sa vada ce s-a facut in ultimii 2 ani in comuna si apoi sa scrie articole defaimatoare .Acel om care a dat aceste informatii este ultimul om al comunei ,intai trebuia sa vedeti cum scrie si va dadeati seama de inteligenta lui dar cum este ziarul este si cel care a dat informatia!

  5. IN DOI ANI ACEST TANAR PRIMAR A SCHIMBAT TOTUL IN COMUNA .ITI ESTE DRAG SA INTRI IN PRIMARIE A RENOVAT TOTUL . RETEA NOUA DE APA POTABILA IN SATELE PROFA , VINETI , CUZA VODA .
    UN OM CU SUFLET SI CREDINTA IN DUMNEZEU SI ESTE INCONJURAT DE OAMENI FIDELI,DAR MAI SUNT SI OAMENI RAI CARE NU TREBUIE LUATI IN SEAMNA SI ASTA-I UNUL … IN OPTASANI..CINE ASCULTA LA EL.

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments