AcasăOpiniiAntena 3 sau Completul Superior al Înjurăturii

Antena 3 sau Completul Superior al Înjurăturii

De la o vreme, la Antena 3, nu mai e înjurat Băsescu, ci e luată în colimator justiția. Seară de seară, Gâdea e obligat, săracu’, să se prefacă indignat, dar și emoționat până la lacrimi de erorile judiciare scandaloase cărora le-au căzut victimă invitații săi. Emoția îi e ușor să o mimeze; își imaginează că de mâine Mogulul nu-l va mai lăsa să-l pupe-n fund și, de mila buzișoarelor de două kile din dotare, îl podidesc, instantaneu, lacrimile. Mai greu e cu indignarea: Gâdea n-a învățat să se indigneze, decât atunci când vine vorba de Băsescu, Udrea, Boc, și nu de orice peizan care-a făcut pușcărie zece ani, fiindcă a mutat un gard.

ciprian sturzu x33
Ciprian Sturzu

Ideea acestui șir de procese-spectacol, pentru care Stalin l-ar fi invidiat sincer, din tot sufletul lui bolșevic, pe Voiculescu, este simplă: să arate lobotomizaților, care așteaptă emisiunea „Sinteza Zilei” mai abitir ca ajutorul social, că justiția din România e de doi bani, că bagă la pușcărie oameni nevinovați și s-ar putea să-l bage și pe Felix și pe Dragnea, tot dintr-o eroare judiciară. Domnu’ Voiculescu, acum, dacă tot te-ai apucat, fă, dom’le, treaba până la capăt:  vorbește cu agariciul ăla de Ponta să desființeze CSM și să înființeze în loc un Consiliu Superior al Înjurăturii, ca să te judece. Din complet poate să facă parte și ciumpalacii care-și dau cu părerea mai mereu pe la Antene, pe banii matale. Și să fie proces corect, nu cum a avut Ceaușescu. Procuroare aș vedea-o pe Dana Grecu, că la ce rechizitorii ține zilnic, sarcina asta e mezelic! Avocatul acuzării să fie Radu  Banciu, că băiatul e tupeist și n-o să se bâlbâie de frică atunci când o spune: Domnuuuu Voiculescu, cum e, dom’le, cu terrrenurile alea de la Agrrricultură?

Avocatul apărării nu poate fi altcineva decât Gâdea. Când s-o apuca băiatul ăsta cu frunte bombată și ochi alunecoși să se uite în cameră și să explice ce om minunat e Felix și câte a făcut el pentru țărișoara lui, o să inunde toată Moldova, până pe la Suceava, de atâtea lacrimi vărsate de telespectatori. Și, dacă nici după o așa pledoarie demnă de Sinteza milei, judecătorii – domnii Badea, Ciuvică și Ursu – nu vor fi convinși că acuzatul trebuie lăsat liber, Gâdea va recurge la o ultimă chichiță avocățească: le va demonstra că clientul său nu poate suporta regimul de detenție, întrucât este bolnav. Da, doamnelor și domnilor, este trist, dar adevărat: acuzatul suferă de flatulență cronică, o maladie care face ravagii, după cum pot depune mărturie, cu mâna dreaptă pe inimă și cu mâna stângă pe nas, până și cameramanii și sunetiștii Antenelor care au fost martori la cel puțin un episod al bolii!

Ciprian Traian STURZU

3 COMENTARII

  1. Du-te si te impusca,se scrie corect, lobotomizatule!!! Dar pan’ la urma e normal, ca doar marea parte a electoratului PSD sunt cei fara studii superioare si asistatii sociali…

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments