AcasăAnunțuriANUNT LICITAȚIE PUBLICĂ DESCHISĂ CU STRIGARE

ANUNT LICITAȚIE PUBLICĂ DESCHISĂ CU STRIGARE

COMUNA DEVESELU
JUDETUL OLT
STRADA MARIA COLONI NR. 96
SERVICIUL DE UTILITATI PUBLICE
Nr.319 /20.09.2022

ANUNT LICITAȚIE PUBLICĂ DESCHISA CU STRIGARE

SERVICIUL DE UTILITATI PUBLICE

organizeaza licitație publică deschisa cu strigare, pentru vânzarea urmatoarelor bunuri mobile:

 

Nr. crt. Denumire bun mobil Caracteristici Valoare piata estimata (lei)  
1. Autoturism SKODA OCTAVIA break,1,9 TDI,Diesel Anul fabricatiei -2006;

Nr. identificare – TMBHS21Z172068814;

Nr. locuri: 5;

Combustibil – Diesel;

Serie motor-BXE 305135

Nr. inmatriculare Romania

OT-05-TED

10500 lei

 

Preturile sunt fara TVA.

Licitația va avea loc la sediul Caminului Cultural din Comuna Deveselu, sat Deveselu, str. Maria Coloni, nr. 61, județul Olt, in data de 07 .10.2022, ora 1000 – Ședința nr. 1. Prețul de pornire va fi cel din lista de mai jos. Bunurile care nu au fost adjudecate in prima sedinta, vor fi licitate în Ședința nr. 2, care se va organiza la data de 14.10.2022, ora 1000 . Prețul de pornire va fi diminuat cu 10% față de cel din listă.

Sedintele sunt consecutive, sedinta nr.2 desfasurandu-se in 5 zile lucratoare de la data primei sedinte.

Ofertarea in cazul licitatiei se va face prin strigare.

Garanția de participare la licitație este în cuantum de 10 % din valoarea de piata a bunului. Garanția de participare va fi constituită prin depunerea de numerar, la sediul Consiliului Local Deveselu din strada Aurel Vlaicu nr. 6, comuna Deveselu, judetul Olt.

In cazul in care unul dintre participantii la licitatie nu a adjudecat niciun bun in prima sedinta a licitatiei si doreste sa participe la urmatoarea sedinta, acestuia i se considera valabila garantia de participare la licitatie, platita initial, la cererea acestuia.

Taxa de participare la licitație in suma de 100 lei si a documentatiei in suma de 50 lei, se vor depune in numerar la sediul Consiliului Local Deveselu din strada Aurel Vlaicu nr. 6, comuna Deveselu, judetul Olt.

Ofertele, conținând documentele de participare, se primesc cu cel mult 3 zile lucratoare înaintea datei stabilite pentru ținerea licitației de vânzare a bunurilor mobile și până la data și ora specificate mai sus, în prezentul anunț și se depun la sediul Consiliului Local Deveselu, din strada Aurel Vlaicu nr. 6, comuna Deveselu, judetul Olt.

Relatii privind modalitatea de a intra in posesia documentatiei de licitatie se pot obtine la tel:0249510560, sau la sediulConsiliului Local Deveselu, din strada Aurel Vlaicu nr. 6, comuna Deveselu, judetul Olt.

 

SERVICIUL DE UTILITATI PUBLICE

ADMINISTRATOR,

IGNAT DUMITRU

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments