AcasăAnunțuriANUNȚ: „PNRR: FONDURI PENTRU ROMANIA MODERNA SI REFORMATA “

ANUNȚ: „PNRR: FONDURI PENTRU ROMANIA MODERNA SI REFORMATA “

UAT COMUNA SLATIOARA anunță public semnarea contractului de finanțare nr. 327DOT/2023 pentru proiectul „DOTAREA CU MOBILIER, MATERIALE DIDACTICEȘI ECHIPAMENTE DIGITALE A UNITĂȚILOR DE ÎNVĂȚĂMÂNT PREUNIVERSITAR DIN COMUNA SLATIOARA JUDEȚUL OLT”(cod F-PNRR-Dotări-2023-0687) depus în cadrul PNRR/2022/C15.

Valoarea totală a contractului de finanțare este de 642.713,32 lei, din care, valoarea  nerambursabilă finanțată din PNRR este de 642.713,32 lei.

Obiectivele proiectului:

  • Transformarea digitală pentru facilitarea învățării online prin investiții în infrastructura digitală pentru predare și prin instrumente digitale de predare.
  • Sporirea calității și siguranței mediilor de învățare prin echiparea sălilor de clasă cu mobilier, materiale didactice și echipamente didactice;
  • Dezvoltarea/modernizarea infrastructurii și a resurselor tehnologice necesare pentru unitatea de învățământ preuniversitar aflată în zonă defavorizată (zonă rurală).

Investiția va consta în dotarea cu echipamente pentru laboratorul de informatică din unitatea de învățământ de nivel primar și gimnazial, dotarea cu echipamente TIC în 6 săli de clasă pentu organizarea în mediul virtual pentru unitatea de învățământ preuniversitar, dotarea cu mobilier în 4 săli de clasă (nivel primar si gimnazial), dotarea cu mobilier specific, materiale didactice specifice și echipamente digitale necesare pentru un laborator  de științe multidisciplinar, un cabinet școlar de geografie și un cabinet de consiliere și asistență psihopedagoică.

            În urma realizării acestor investiții, va rezulta dezvoltarea educației și se va crea un mediu prielnic  desfășurării activităților didactice. Investițiile vor contribui în mod natural la creșterea calității educaționale, cu impact atât asupra elevilor, cât și asupra cadrelor didatice.

Perioada de implementare  a proiectului  se realizează în intervalul 02.08.2023-31.12.2024.

 Persoană de contact:

Primar –UNGUREANU SAVU

primariaslatioara@yahoo.ro

Tel.: 0249431790  Fax:0249431790

 Apel de proiecte gestionat de Unitatea Executiva pentru Finantarea Invatamantului Superior, a Cercetarii, Dezvoltarii si Inovarii (UEFISCDI), in numele si pentru Ministerul Educatiei, finantat prin fonduri europene prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României și din fonduri naționale”

 „Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”

„PNRR. Finantat de Uniunea Europeană – UrmătoareaGenerațieUE”

https://mfe.gov.ro/pnrr/                      https://www.facebook.com/PNRROficial/


RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments