AcasăAnunțuriAnunț public privind decizia etapei de încadrare

Anunț public privind decizia etapei de încadrare

ANEXA 5.J
la procedură

MUNICIPIUL CARACAL, cu sediul social în Caracal, str. Piața Victoriei, nr. 10, județul Olt, telefon 0249511384,  email  office@primariacaracal.ro, titular al proiectului ,,MODERNIZAREA PEISAGISTICĂ ȘI ARHITECTURALĂ A PARCULUI CONSTANTIN POROINEANU ÎN VEDEREA VALORIFICĂRII PATRIMONIULUI LOCAL“, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM OLT, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului*), pentru proiectul propus a fi amplasat în intravilanul municipiului Caracal, strada Cuza Vodă nr. 15 și Aleea Bibian,

  1. Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Olt din Slatina, str. Ion Moroșanu nr.3, județul Olt în zilele de LUNI-VINERI, între orele 8-14, precum și la următoarea adresă de internet http://apmot.anpm.ro (pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului).

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments